Sport

Șumudică, Lupu și Adi Ilie au realizat echipa României care ne poate califica la Campionatul Mondial din 2026 din America! „Stanciu nu e printre ei?!”

Marius Șumudică, Dănuț Lupu și Adi Ilie au „selecționat” fotbaliștii care pot califica România la Campionatul Mondial din 2026 din America.
07.07.2024 | 20:32
Sumudica Lupu si Adi Ilie au realizat echipa Romaniei care ne poate califica la Campionatul Mondial din 2026 din America Stanciu nu e printre ei
Șumudică, Lupu și Adi Ilie au realizat echipa României care ne poate califica la Campionatul Mondial din 2026 din America! „Stanciu nu e printre ei?!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Aventura „tricolorilor” la EURO 2024 s-a sfârșit, iar acum gândurile românilor se îndreaptă către preliminariile Campionatului Mondial din 2026. Marius Șumudică, Dănuț Lupu și Adrian Ilie au alcătuit echipa României care ne poate califica la turneul final din America.

Șumudică, Lupu și Adi Ilie au realizat echipa României care ne poate califica la Campionatul Mondial din 2026 din America! „Stanciu nu e printre ei?!”

Prestația „tricolorilor” de la EURO 2024 le dă speranțe românilor pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026. Mulți suporteri din România speră să vadă Generația de Suflet și la cel mai important turneu final de pe glob.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, Dănuț Lupu și Adi Ilie i-au ales pe fotbaliștii care pot califica România la Campionatul Mondial din 2026. Tehnicianul român i-a nominalizat pe Florin Niță, Andrei Rațiu, Radu Drăgușin, Răzvan Marin, Dennis Man, Vali Mihăilă, Denis Drăguș, Ianis Hagi și Deian Sorescu.

„Niță mai poate să ducă doi ani, mai sunt Rațiu, Drăgușin și mai trebuie să căutăm un fundaș central lângă Drăgușin. Răzvan Marin, Man, Mihăilă, Drăguș, Ianis, Sorescu și mă opresc”, a spus Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Pe lista lui Marius Șumudică nu se află și Nicușor Stanciu, căpitanul „tricolorilor” de la EURO 2024: Horia Ivanovici a reacționat imediat la FANATIK LA EURO„Stanciu nu e printre ei?!”.

Dănuț Lupu știe cum se poate califica România la Campionatul Mondial din 2026: „Îmi e greu să cred că putem face o echipă pentru preliminarii”

Și Dănuț Lupu merge pe mâna fotbaliștilor aleși de Marius Șumudică, însă cu o condiție. Acesta spune că „tricolorii” se pot califica la Campionatul Mondial din 2026 doar dacă românii se impun ca titulari la echipele de club.

ADVERTISEMENT

„Merg și eu pe cei pe care i-a spus Șumi, dar să joace titulari la echipele de club. Dacă nu joacă și o să fie rezerve nu o să avem șanse, dar dacă își vor câștiga posturile de titulari avem  50, 60% șanse să fim la Campionatul Mondial.

Îmi e greu să cred că o să facem o echipă pentru preliminarii dacă nu joacă”, a declarat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie are și mai puțin fotbaliști din lotul actual al României pe care îi vede la Campionatul Mondial. „Cobra” este de părere că „tricolorii” mai au nevoie de întâriri pentru a creea un lot competitiv.

„Drăgușin, Răzvan Marin, Mihăilă, Man, Moruțan, Drăguș, Ianis și Rațiu, dar nu sunt convins de el. Trebuie să joace, în rest cred că trebuie să mai apară cineva în toate comportimentele”, a încheiat Adi Ilie.

 

ADVERTISEMENT