Fotbal intern

Pe cine înţeapă Şumi după golul lui De Amorim! Ce vis de titlu are

Marius Şumudică e foarte mulţumit, după ce s-a calificat cu Kayserispor în sferturile de finală ale Cupei Turciei, De Amorim marcând la primul meci oficial după transferul de la FCSB.
18.01.2018 | 21:41
Pe cine înţeapă Şumi după golul lui De Amorim! Ce vis de titlu are

Marius Şumudică a făcut primele declaraţii după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Turciei, 2-0 în returul cu Antalyaspor, golurile fiind marcate de foştii stelişti William De Amorim şi Rick Boldrin. (vezi detalii şi video).

Despre William de Amorim: “Este primul meci, se antrenează de 7-8 zile, nu putea duce mai mult. A jucat bine în prima jumătate de oră. Nu l-a făcut Şumudică mai bun decât era cu Dică. Important e să crească, să joace din ce în ce mai bine. Faptul că a marcat un gol e foarte important pentru moralul lui”

Sfat pentru Ioniţă: “Să elimine suficienţa!”

Despre Kayserispor: În Turcia e greu să ajungi, mai ales ca antrenor străin, să ai continuitate. Acum suntem doar doi, eu şi Paul Le Guen. Kayseri a schimbat în ultimii şapte ani câte trei antrenori pe sezon. Acum totul e bine şi se spune că am uşi deschise la toate echipele din Turcia.  Dar dacă ai două-trei rezultate negative imediat se schimbă opinia. Îmi place campionatul, stadioanele, atmosfera, iubesc Turcia”

Despre situaţia lui Ioniţă: “Cu Ioniţă mi se puneau şi mie multe beţe în roate. E un jucător foarte bun. Poate juca stânga, dreapta, nr. 10, jucător de ambele picioare care ar trebui însă să elimine din suficienţă, să ajungă la pragul acela de suferinţă în care se vede că se implică serios, că e conectat sută la sută la meci.  E unul dintre cei mai buni mijlocaşi. La Astra e o atmosferă apăsătoare, dacă nu ajungi la consens cu patronul devine o problemă. Ioniţă a pus umărul la calificări europene, trofee, prin care au intrat bani în contul clubului. Nu aşa trebuia să se poarte cu el, dar ceea ce se întâmplă pe mine nu mă miră”

Despre accidentarea lui Coman şi eliminarea lui Alibec: “Când ai un meci de pregătire în ultima zi pot apărea probleme, eu niciodată nu am făcut aşa ceva. Când ţii echipa 10-12 zile în cantonament şi joci în ultima zi există riscuri să se accidenteze jucătorii, să explodeze nervos. E greu să îi ţii în priză pe jucători, pentru că sunt cu mintea la ce e pe acasă, ştiind că după meci urmează întoarcerea în ţară”

despre baza Pro Rapid: “E dureros ce se întâmplă! Fără sprijinul statului nu se  poate  face sport de performanţă. Au dispărut echipe mari, nimeni nu face nimic. Nu se poate să fie stadioanele goale, bazele în paragină. E nevoie ca în Turcia ca statul să fie preocupat să ofere condiţii pentru sport. Nu l-am lăudat degeaba pe Erdogan, pentru că el este cu adevărat foarte interesat să ofere condiţii cât mai bune pentru ca să se facă sport de performanţă. Mai am un singur vis, să pot într-o zi să iau titlul ca antrenor cu Rapid”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri