Fotbal intern

STEAUA. Totuşi, se face transferul lui Enache? Anunţul lui Şumudică

UPDATE, 5 februarie, 18:55 / STEAUA. Marius Şumudică nu poate trece peste declaraţiile lui Gabriel Enache, care a afirmat public că îşi doreşte să îmbrace tricoul Stelei. Reîntors cu echipa...
05.02.2016 | 18:58
STEAUA Totusi se face transferul lui Enache Anuntul lui Sumudica

UPDATE, 5 februarie, 18:55 / STEAUA. Marius Şumudică nu poate trece peste declaraţiile lui Gabriel Enache, care a afirmat public că îşi doreşte să îmbrace tricoul Stelei. Reîntors cu echipa din cantonamentul din Cipru, tehnicianul Astrei l-a anunţat pe mijlocaş că are mult de tras pentru a reveni printre titulari.

Gabriel Enache este liber să plece la Steaua, dacă a declarat că vrea să joace acolo. Dacă va rămîne, va trebui să se pregătească în continuare foarte bine. El e un jucător care face parte din lotul lărgit al Astrei Giurgiu”, a adăugat Şumudică.

UPDATE, ora 21:18 / După amicalul României cu Torpedo Kutaisi, scor 5-1, mijlocaşul Astrei, Gabriel Enache, a vorbit despre posibilul transfer la Steaua. “Eu am spus un lucru simplu şi adevărat, declaraţia mea a fost înţeleasă greşit. Am vorbit la club şi nu există nici un fel de problemă, situaţia s-a lămurit. Echipa mea este Astra, despre un eventual transfer la Steaua trebuie să vorbiţi cu oamenii din conducere”, a spus Enache.

UPDATE. Petre Buduru a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, momentan, el nu a primit ok-ul de la Ioan Niculae pentru eventuale negocieri cu Steaua în vederea transferului lui Enache.

Enache trebuie să se gîndească la echipa naţională, unde se află acum, iar apoi la Astra Giurgiu. Nu se pune problema să negociem cu Steaua un transfer al său, deoarece domnul Niculae nu ne-a mandatat. Aşa că nu are rost să facem o telenovelă şi despre acest transfer pentru că nu e cazul. Enache este jucătorul Astrei pînă la vară”, a spus Buduru.

“Dacă rămîne liber de contract, pierdem procentele”

La rîndul său, Constantin Stancu, conducătorul clubului CS Mioveni a dezvăluit pentru FANATIK.RO: Dacă Enache nu va pleca pînă la vară la Steaua sau la un alt club, atunci vom pierde procentele pe care le deţinem. Dacă el rămîne liber de contract o să piardă şi Astra, dar şi noi cei de la Mioveni. Nu am mai primit nici un semn de la Giurgiu, după ce la începutul acestui an cei de acolo ne-au întrebat cît vrem pentru procentele pe care le deţinem pe Enache”.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Marius Şumudică susţine că Gabriel Enache a greşit faţă de colegii săi cînd a afirmat că-şi doreşte să îmbrace tricoul Stelei, deşi este, în continuare, sub contract cu Astra.

“Nu poţi spune că singura echipa profesionistă din ţară este Steaua. Enache dacă a ajuns ce a ajuns a ajuns datorită colegilor lui, antrenorului Şumudică şi condiţiilor pe care le are la Astra, chiar dacă ele sînt proaste la momentul de faţă. Este un jucător încă tînăr, consider că la momentul respectiv era aşa un pic exuberant şi l-a furat mirajul unui transfer la o echipă mai iubită ca Astra”, a spus Şumudică la Dolcesport.

Tehnicianul susţine că nimeni nu-i poate impune să-l introducă pe mijlocaş ca titular în partea a doua a sezonului.

Reghe şi-l doreşte probabil foarte mult, dar e treaba lui că îl doreşte iar în raportul meu cu Enache este treaba mea să ştiu cum să mă comport cu jucătorul meu şi nu trebuie să primesc sfaturi de la absolut nimeni şi nici nu voi pleca urechea indiferent cine este. Ce gîndesc asta voi face. Eu consider în momentul de faţă că Enache a greşit“, a spus Şumudică.

 

Tags: