Fotbal international

Gaziantep l-a transferat pe Alin Toșca! Pe ce perioadă a semnat fotbalistul cu echipa antrenată de Marius Șumudică. FOTO

21.07.2019 | 17:54
Momentul în care Alin Toșca a semnat cu Gaziantep, formație din prima ligă din Turcia. Sursă foto: gazisehirgaziantepfk.org

După aducerea lui Junior Morais la Gaziantep Gazișehir, Marius Șumudică își continuă campania de transferuri convingând-ul pe fundașul stânga al naționalei, Alin Toșca, să semneze cu formația antrenată de acesta. Toșca a semnat cu Gaziantep din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de fostul său club din Spania, Betis Sevilla.


UPDATE, 21 iulie, ora 17.50. Alin Toșca a semnat cu Gaziantep Gazișehir un contract valabil pe două sezoane. Fundașul născut în 1992 a fost prezentat oficial la gruparea pregătită de Marius Șumudică. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Alin Toșca și Adil Sani Konukoglu, președintele clubului Gaziantep. Sursă foto: gazisehirgaziantepfk.org
Alin Toșca și Adil Sani Konukoglu, președintele clubului Gaziantep. Sursă foto: gazisehirgaziantepfk.org

O nouă șansă pentru Toșca

Prin acest transfer, Alin Toșca, primeşte o nouă şansă pentru a-și arăta calitățile , după ce în sezonul trecut a fost împrumutat de spanioli la fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic. Chiar dacă sezonul trecut a fost de excepție pentru PAOK, Toșca nu a fost o prezenţă 100% constantă în echipa de start:  a jucat 16 meciuri pentru greci, pentru care a reușit să ofere 2 pase decisive.

Pentru naționala României Alin Toșca are 16 selecţii, iar ultimul meci bifat de acesta a fost în această vară, în deplasarea din Norvegia, pe care România a încheiat-o la egalitate 2-2. De-a lungul carierei, fundașul a evoluat la Unirea Urziceni, la Săgeata Năvodari, în două rânduri la FCSB, la Viitorul Constanța, la Betis Sevilla, în Italia la Benevento și în Grecia, la PAOK Salonic.

Șumudică nu se oprește și mai aduce un român în Turcia. Cine este jucătorul de națională care semnează cu Gaziantep
Șumudică nu se oprește și mai aduce un român în Turcia. Cine este jucătorul de națională care semnează cu Gaziantep

Șumudică își mai dorește un român

Toşca nu e singurul român pe care Marius Şumudică vrea să-l aducă la Gaziantep. Astfel, antrenorul le-a transmis şefilor că-l doreşte pe Silviu Lung Junior, alături de care a mai lucrat la Astra şi la Kayserispor. Negocierile sunt avansate, iar venirea portarului la Gaziantep se poate realiza în decursul următoarelor zile. Tehnicianul român încearcă să aplice aceeași tactică pe care a aplicat-o la Kayserispor și la Al Shabab prin aducerea jucătorilor români cu care a mai colaborat. De asemenea, şi fcsb-istul Junior Morais, fost jucător al lui Şumudică la Astra, e şi el aproape să semneze cu formaţia turcă.

  • 1.250.000 de euro este cota de piață a lui Alin Toșca, conform Transfermark