Şumudică nu-şi lasă jucătorii singuri! Decizia luată de tehnicianul campioanei României

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
31/07/2016, 13:35
Şumudică nu-şi lasă jucătorii singuri! Decizia luată de tehnicianul campioanei României

Astra Giurgiu speră la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, chiar dacă partida tur cu FC Copenhaga s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Campioana României nu abandonează, însă, lupta şi are în plan să obţină un rezultat favorabil în Danemarca. Partida retur se va juca miercuri, de la ora 20:45.

Astra nu-l va avea, însă, pe bancă pe Marius Şumudică, suspendat pentru faptul că a pariat pe mai multe partide de fotbal. Mai mult, tehnicianul nu poate călători nici cu echipa în acelaşi avion.

Însă, antrenorul este decis să asiste la partidă din tribună. Motiv pentru care îşi va căuta un zbor separat faţă de restul delegaţiei Astrei. Asta pentru a evita eventuale sancţiuni pe care le-ar suportat atît el, cît şi clubul.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×