Şumudică vede deja o favorită pentru următorul sezon: "La anul trebuie să ia campionatul înainte să înceapă play-off-ul"

Marius Şumudică se apropie de finalul mandatului pe banca tehnică a Astrei Giurgiu şi se gândeşte la viitoarea sa destinaţie. Antrenorul care a adus singurul titlu de campioană a României din istoria clubului giurgiuvean a continuat războiul psihologic cu FCSB, declarând că echipa antrenată de Nicolae Dică nu are voie să termine sezonul viitor fără un trofeu câştigat.

"FCSB va lua campionatul la pas la anul. E ruşine mare, n-ai cum!  La anul trebuie să ia campionatul înainte să înceapă play-off-ul. Nu se poate, ce bază de pregătire au, ce condiţii au, terenuri de antrenament, sală de forţă! Ce mi-a povestit Alibec, am înnebunit! Mi-a zis că nu-ţi lipseşte nimic, doar să joci fotbal. N-ai cum să nu faci performanţă. Bă, să nu iei niciun trofeu anul ăsta?! E grav! I-am zis şi lui Gigi: 'Băi, Gigi, nu se poate!", a declarat Marius Şumudică pentru ProSport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo