Şumudică, în tribune! Antrenorul, suspendat după ultimul scandal

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
02/02/2018, 18:35
Şumudică, în tribune! Antrenorul, suspendat după ultimul scandal

Marius Şumudică a fost un car de nervi în timpul meciului Akhisarspor – Kayserispor 1-0. Antrenorul român a protestat la mai multe decizii luate de arbitrul partidei şi a fost trimis în tribune după ce s-a certat cu acesta.

La două zile după meci, “Şumi” şi-a aflat pedeapsa. Tehnicianul de 46 de ani a fost judecat de Comisia de Disciplină a federaţiei din Turcia şi a primit o etapă de suspendare şi o amendă de 3.000 de euro.

Fanii i-au luat apărarea lui Şumudică

În aceste condiţii, Marius Şumudică nu va putea sta pe bancă la meciul Osmanlispor – Kayserispor, partida care se va disputa duminică, de la ora 12:30. Fanii echipei au protestat faţă de decizie pe reţele de socializare.

Kayserispor nu parcurge cea mai bună perioadă în Turcia. Echipa lui “Şumi” a înregistrat două înfrângeri şi o remiză în ultimele trei meciuri jucate. În Super Lig, Kayseri ocupă în prezent locul 6, cu 31 de puncte. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.