Fotbal intern

Şumudică e dezlănţuit: “Urăsc Steaua şi Dinamo de la cinci ani!”

Marius Şumudică a povestit recent câteva momente din perioada liceului. Tehnicianul de 46 de ani a rememorat clipele în care a început să fie suporterul lui Rapid Bucureşti şi în care a primit o bătaie de la miliţieni, la finalul unui meci al giuleştenilor.
13.11.2017 | 14:24
Sumudica e dezlantuit Urasc Steaua si Dinamo de la cinci ani
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Kayserispor a povestit că era singurul suporter al Rapidului în perioada liceului. “Şumi” şi-a adus aminte cum a fost ridicat de pe stradă după o partidă a formaţiei din Giuleşti şi că a fost bătut atât de miliţieni, cât şi de tatăl său.

La liceu eram singurul rapidist din clasă, toţi erau dinamovişti sau stelişti, ei veneau cu pacheţel din pastramă, eu cu parizer. Îmi mai aduc aminte când am bătut pe stadionul Republicii pe Victoria Bucureşti, mergeam o gaşcă de băieţi pe Calea Victoriei. Imediat a venit un Aro, ne-a luat pe toţi, ne-au dus la «Circa 1» şi am luat acolo o bătaie soră cu moartea. Când am ajuns acasă, cu mâinile pline de tuş, pentru că ne-au luat amprente, tata şi-a dat seama şi am mai primit repriza a doua, mai ales că el era dinamovist şi aflat motivul vizitei la Miliţie. Mergeam la Roşiori ca pe Bernabeu”, a declarat Marius Şumudică pentru Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Cum a fost exmatriculat Şumudică 

Marius Şumudică a precizat că urăşte Steaua şi Dinamo încă din copilărie şi că a fost un rebel încă din perioada liceului. Antrenorul lui Kayserisor a povestit că a fost exmatriculat după ce i-a luat apărarea unei colege.

De la 5 ani urăsc Steaua şi Dinamo. Ştiam că Steaua şi Dinamo te urcau în dubă şi te puneau să faci ce comandă ei. Eu de mic eram aşa, mai rebel. Chiar îmi aduc aminte că la liceu am văzut o fată de la o altă clasă că plângea pe hol. Mi-a spus că a fost lăsată corigentă la fizică. Eram la liceul german. Când am auzit, de milă, am intrat în clasă şi eu, un mucos de elev, am certat-o pe profesoară. În spatele meu era directoarea, soţia inspectorului şcolar pe Bucureşti. Am fost imediat exmatriculat!”, a mai spus Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT