Șumudică, prima reacție după scandalul cu suporterii lui Al Shabab! Ce mesaj ferm a primit de la conducerea echipei

Alexandru Năstase   
în Fotbal international
13/04/2019, 14:53
Șumudică, prima reacție după scandalul cu suporterii lui Al Shabab! Ce mesaj ferm a primit de la conducerea echipei GALERIE FOTO
Marius Șumudică a discutat cu președintele lui Al Shabab după ce antrenorul român s-a certat cu suporterii echipei

Marius Șumudică a oferit prima reacție după scandalul cu suporterii lui Al Shabab! Antrenorul român a luat foc după ultimul joc disputat de echipa lui în Arabia Saudită. Deși a învins fără drept de apel și formația antrenată de ex-rapidist este pe locul 3 în clasament, Șumudică nu s-a abținut și a intrat în câteva contre cu fanii. S-a mai liniștit după ce a fost asigurat de președintele formației că nici nu se pune problema unei despărțiri.

Șumudică, prima reacție după scandalul cu suporterii lui Al Shabab!

„Probabil că nu trebuia să fiu aşa de vehement, dar eram nervos pentru că după meciul pierdut etapa trecută (n.r. 0-4 cu Al Ahli) au fost nişte suporteri care m-au contestat. Preşedintele mi-a zis şi are dreptate că nu trebuia să-i bag în seamă. Eu mai am un an de contract aici, am avut rezultate excelente şi cu toţii suntem mulţumiţi”, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Cu doar două zile în urmă, Șumudică exploda la adresa suporterilor. “Shabab, cu Şumudică antrenor, e pe locul al treilea. Vor trebui (n. red – suporterii) să mă suporte trei mecuri şi apoi să-şi aleagă ce antrenor vor. Eu respect mult clubul, echipa aceasta nu a fost niciodată pe locul al treilea în ultimii ani. Sunt al doilea antrenor din istoria clubului care a făcut 50 de puncte şi cred că merit mai mult respect din partea lor, dar nu e o problemă. Am câştigat atâtea meciuri şi, după o singură înfrângere, mi-au făcut semn să plec. Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată!

Șumudică, prima reacție după scandalul cu suporterii lui Al Shabab! Șumudică
Marius Șumudică s-a răzgândit și vrea să rămână la Al Shabab

Să vină Guardiola și Mourinho…

Mai avem trei meciuri şi voi da tot ce am mai bun pentru Shabab şi pentru a termina în primele trei sau patru locuri pentru a ne califica în Liga Campionilor Asiei, iar apoi vom vedea. Dacă vor să-i aducă pe Guardiola şi Mourinho, eu nu am nicio problemă, dar nu ştiu dacă vor face mai multe puncte. Eu sunt al doilea antrenor, după Michel Preud’homme, care a reuşit acest lucru (n. red – cel puţin 50 de puncte în campionat). Dragoste cu sila nu se poate!”, declara Marius Șumudică la finalul partidei.

De remarcat că Al Shabab, echipa lui Șumudică e la 11 puncte în spatele liderului de la Al Nasr și la 10 lungimi distanță de a doua clasată, Al Hilal. Dacă termină pe podium, Al Shabab merge în preliminariile Ligii Campionilor Asiei.

  • 50 de puncte a acumulat Al Shabab în această ediție de campionat

 

 

Închide ×