Dică, răspuns pentru Şumudică: "Doar răutate ai, ca să zici aşa ceva"

fcsb, europa league, nicolae dica, marius sumudica

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, i-a răspuns elegant lui Marius Şumudică, după ce tehnicianul lui Kayserispor l-a atacat dur.

Nicolae Dică a evitat să vorbească prea mult despre declaraţiile lui Marius Şumudică, pe care le-a catalogat drept răutăcioase: "Cu timpul vor veni şi aceste jocuri mult mai bune. M-au deranjat şi nu are rost să mai răspund. Au venit 20 de antrenori cu licenţe pro, au văzut antrenamentul. A fost o oră şi jumătate de curs. Aşa s-a întâmplat şi anul trecut, dar atunci domnul Şumudică nu a putut să intre să vă spună. Mai multe nu spun, că intru în alte polemici.

Doar răutate poi să ai, ca să spui asemenea lucruri. Nu m-au încurcat cu absolut nimic. Am fost bucuros când m-a sunat domnul Apolzan să-mi spună că vor să vină. Presiune am de când am venit la Steaua şi orice antrenor ar fi venit aici şi nu avea rezultat, plătea. Suport presiunea, am suportat-o ca jucător, o fac şi ca antrenor. Aveam programat un alt antrenament, să lucrăm şi tactic-defensiv, dar din cauza timpului nu am putut, sper să facem asta mâine dimineaţă", a spus Nicolae Dică.

Mesajul lui Şumudică pentru Dică

Antrenorul turcilor de la Kayserispor s-a luat de Mihai Stoica şi nu avea cum să-l evite pe Dică, un "client" mai vechi de-al său: "MM Stoica are o problemă - Şumudică! Eu mă aşteptam să fie pe baricade, alături de echipă, doar e cea mai importantă săptămână a FCSB-ului. El nu poate să lucreze cu mine pentru că nu ştie limba turcă să traducă la conferinţă înainte de meciul cu Beşiktaş Poate aşa înţelegea ce am spus referitor la Lobanovski.

Mă miră că a avut timp de ieşit la TV timp de două zile la rând, la echipă a fost trial pentru antrenorii din ţară care au avut cursuri cu Dică, pentru licenţa PRO, chiar la pregătirea meciului cu Lazio! Cu Şumudică antrenor asta nu se întâmpla, cu el manager văd că se poate", a fost mesajul care l-a deranjat pe Nicolae Dică.