Şumudică a refuzat încă o ofertă: “Rămîn la Astra!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
30/07/2016, 15:40
Şumudică a refuzat încă o ofertă: “Rămîn la Astra!”

Marius Şumudică a avut posibilitatea să plece de la Astra, însă a declinat o ofertă din simplul motiv că vrea să continue alături de formaţia giurgiuveană.

“Să stea liniştiţi cei care scriu că voi fi demis. E greu să plece Şumudică de la Astra, avem clauze în contract, mai am de luat bani de la Astra. Eu am venit la Astra cînd echipa era pe locul opt, am dus echipa pe locul trei, am luat bani din transferuri, am luat campionatul. Şumudică a produs la Astra.

Am avut oferta de la Gaziantep şi am refuzat-o. Am avut oferta din ţările arabe şi am refuzat-o. De azi puteam antrena în străinătate, îmi expiră suspendarea. Dar voi reveni şi în ţară”, a declarat Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×