Şumudică, revoltat: “Nu se mai poate, e bătaie de joc!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
30/07/2016, 13:26
Şumudică, revoltat: “Nu se mai poate, e bătaie de joc!”

Marius Şumudică este nemulţumit de programul pe care LPF l-a stabilit pentru Astra.

“Nu se mai poate, e bătaie de joc. Ne obligă să jucăm 3 meciuri în 6 zile. Duminică avem cu Pandurii pentru că Narcis nu a acceptat să amînăm, miercuri jucăm la Copenhaga, iar etapa viitoare ne-au programat sîmbătă, la 18:30, pe căldură, cu CS U Craiova.

Toate astea în condiţiile în care Dinamo – CFR se joacă luni şi niciuna dintre acestea nu joacă în cupele europene. Se putea face schimb, mai ales că ambele au meci în Cupa Ligii în acea săptămînă, iar Astra nu.

Ce să mai înţeleg eu cînd sîntem programaţi aşa cum sîntem? Mai îmi zice şi observatorul UEFA că pot sta pe bancă, în timp ce FRF mă interzice”, a declarat Marius Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×