Cele mai citite

Şumudică, ridicat în slăvi! ”Nebunul ăsta poate să conducă orice echipă”

Marius Şumudică are un prim sezon excelent la Kayserispor fiind pe locul cinci la egalitate cu Beşiktaş şi la trei puncte în urma liderului Istanbul Başakşehir, iar laudele nu mai contenesc la adresa sa.
Autor: Vicentiu Dinescu | 20.12.2017 | 08:16
Şumudică, ridicat în slăvi! ”Nebunul ăsta poate să conducă orice echipă”

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, s-a arătat şi el impresionat de parcursul lui Şumudică în campionatul Turciei şi crede că tehnicianul român poate avea o carieră frumoasă.

”Ştiţi sau nu ştiţi, pe Şumudică l-am adus la Sportul Studenţesc. Nebunul ăsta poate să conducă orice echipă de pe acest glob pământesc. El se pliază, el se aşază, poate să fie şi echilibrat şi să discute la cel mai înalt nivel”, a spus Sandu la Telekom Sport.

Kayserispor este a 14-a echipă antrenată de Şumudică

Fostul preşedinte al FRF consideră că Şumudică ar trebui să fie mai echilibrat în manifestări: ”Este un tip inteligent şi poate să coboare la nivelul oricărui jucător. Poate să conducă orice jucător, orice echipă. Dacă este puţin mai echilibrat în manifestări, poate să aibă o ascensiune frumoasă”.

Marius Şumudică, în vârstă de 46 de ani a antrenat în carieră formaţiile Rocar Bucureşti, Inter Gaz, Progresul Bucureşti, Astra Ploieşti, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti, Kavala, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al-Shabab, Astra Giurgiu şi Kayserispor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!