Carousel hot news

Şumudică, SHOW cu arbitri! “L-au tăiat! Nu a dat nimic!”

Şumudică a cedat psihic. Întrebat de reporterul Look TV despre cum a receptat cele două înfrîngeri care au marcat debutul Concordiei Chiajna, Marius Şumudică a luat foc. Antrenorul ilfovenilor...
Autor: Nicu Bădescu | 25.07.2014 | 20:46
Şumudică, SHOW cu arbitri!

Şumudică a cedat psihic. Întrebat de reporterul Look TV despre cum a receptat cele două înfrîngeri care au marcat debutul Concordiei Chiajna, Marius Şumudică a luat foc. Antrenorul ilfovenilor a vrut să plece din zona de interviuri, după care, deşi nu s-a calmat, a acceptat să continue interviul şi a redirecţionat tirul spre arbitri.

M-ai omorît cu două înfrîngeri! Zici că eşti pe mînă cu Chirilă!”, a spus iniţial Şumudică, depărtîndu-se de microfon. După care a revenit şi a acuzat tenta arbitrajului. “Un meci cu două reprize diametral opuse. Prima repriză: nişte greşeli copilăreşti, ca la minifotbal! Luăm gol direct din corner, luăm gol cu călcîiul, ca la antrenament. Nici la minifotbal nu vezi gol direct din corner! A doua repriză, aţi văzut şi voi, am avut bară, am avut penalty, Maftei are arcada spartă, nu s-a dat nimic. Maftei are tăiată toată arcada! În lumea asta, oriunde, se spune că dacă vezi sînge dai cartonaş roşu. Mă, n-am pretenţia să dai roşu, dar dă măcar galben! Nu spun că am pierdut meciul din cauza arbitrajului, dar la nivelul ăsta te influenţează. Astra e o echipă care joacă în cupele europene, sînt de mult timp împreună“, a refulat antrenorul Chiajnei.

Nici Daniel Isăilă nu a fost mai fericit la final şi le-a reproşat elevilor săi maniera din a doua repriză. “Nu a fost uşor, pentru că acest teren sintetic va pune multe probleme. Acum, că a fost căldură, cred că au fost aproape 50 de grade. Ne-am crezut dinainte cîştigători şi nu a fost aşa. Nu sînt satisfăcut de ce s-a întîmplat în a doua repriză pe teren, chiar sînt puţin supărat pentru că ne-am retras şi puteam fi egalaţi. Ne va ajuta pe viitor această experienţă. Va fi o luptă pe viaţă şi pe moarte în acest acmpionat, atît la primele locuri cît mai ales la subsol“, a spus Isăilă.

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!