Video. Şumudică a făcut iar spectacol. Moment savuros la ultimul interviu

Marius Sumudica, Turcia, Video

Marius Şumudică a făcut din nou show în Turcia în momentul unui interviu acordat pentru o televiziune locală.

Antrenorul celor de la Kayserispor a ieşit din nou în evidenţă, după ce a oferit un moment savuros la finalului unui antrenament al echipei din Turcia. Şumudică a început să danseze, după ce reporterului turc i-a sunat telefonu, în timpul interviului. VEZI IMAGINILE VIDEO MAI JOS

Antrenorul român a evitat să vorbească la finalul meciului din deplasare cu Ankaraspor, câştigat cu 1-0 şi privit din tribune de către fostul antrenor al Astrei în urma unei suspendări primite. Şumudică nu a rămas însă dator şi a stat totuşi de vorbă cu jurnaliştii turci.

"Telefonul sună, Şumudică joacă"

A fost titlul care a însoţit clip video postat de turcii de la Futbol Arena pe reţelele de socializare, în urma momentului amuzant oferit de antreor. Şumudică nu doar că face spectacol în Turcia, dar are şi rezultate excelentu cu Kayserispor.

Formaţia la care evoluează şi internaţionalii români Silviu Lung Jr. şi Cristian Săpunaru se află pe locul cinci în campionatul intern, fiind la doar trei puncte de Beşiktaş, campioana en-titre, aflată pe ultimul loc care duce în Europa League.