Șumudică și-a aflat pedeapsa după ultima eliminare! Cât a fost suspendat antrenorul român

Traian Terzian   
în Fotbal international
26/04/2018, 20:14
Șumudică și-a aflat pedeapsa după ultima eliminare! Cât a fost suspendat antrenorul român
Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa după ultima eliminare: nu va sta pe bancă la următorul joc

Antrenorul echipei Kayserispor, Marius Șumudică, și-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat în partida de campionat pierdută, în deplasare, cu formația Istanbul Bașakșehir.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal a decis, joi, ca tehnicianul român, care a fost trimis în tribune pentru proteste, să fie suspendat un joc şi amendat cu 13.000 de lire turceşti (aproximativ 2.600 de euro).

Șumudică și-a aflat pedeapsa după ultima eliminare: nu va sta pe bancă la meciul cu Alanyaspor

Formația Kayserispor a fost învinsă, la 20 aprilie, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa Istanbul Başakşehir, în etapa a 30-a din prima ligă din Turcia. Marius Șumudică și-a aflat astăzi pedeapsa după ce a fost eliminat în minutele de prelungire ale întâlnirii.

Antrenorul român în vârstă de 47 de ani i-a criticat pe turci la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Alanyaspor, care va avea loc sâmbătă, pe teren propriu, în etapa cu numărul 31.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Kayserispor, echipă la care sunt legitimaţi Silviu Lung şi Cristian Săpunaru, ocupă locul opt în clasamentul campionatului Turciei, cu 44 de puncte, la egalitate cu locurile 6 şi 7 (Goztepe şi Sivasspor).

Închide ×