Fotbal international

Șumudică și Isăilă, duel în Arabia Saudită. Găman a marcat cu capul. Video

28.12.2018 | 16:21
Sumudica si Isaila duel in Arabia Saudita Gaman a marcat cu capul Video

Daniel Isăilă și Marius Șumudică s-au duelat în runda cu numărul 15 a primei ligi din Arabia Saudită. Valerică Găman a marcat un gol cu capul pentru Al Shabab, echipă care se află pe locul 3 în clasament. De partea cealaltă, Al-Hazem are mari probleme, aflându-se în subsolul clasamentului.


UPDATE, ora 16:15 / Al Shabab s-a impus cu scorul de 3-1 în partida cu Al-Hazem și a acumulat 29 de puncte. Echipa lui Șumudică e la 6 puncte distanță de liderul Al-Hilal. Al-Hazem e pe loc de retrogradare.

Clasament Arabia Saudită
Clasament Arabia Saudită

Echipa antrenată de Marius Șumudică trece printr-o perioadă foarte bună, cu 3 victorii în ultimele partide. Înaintea meciului cu Al-Hazem, Al Shabab ocupa locul 3 în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 26 de puncte, în timp ce Al-Hazem era pe 14, cu 14 puncte. Trupa lui Șumudică a început în ofensivă partida jucată pe terenul celor de la Al-Hazem și a deschis scorul prin Arthur după doar 7 minute de joc.

Marius Șumudică și Daniel Isăilă s-au duelat în Arabia Saudită. Găman a marcat din pasa lui Budescu

Constantin Budescu a executat perfect un corner în minutul 22, iar Valerică Găman a preluat cu capul în poartă, ducând scorul la 2-0 pentru Al Shabab. A fost momentul descătușării pentru Marius Șumudică. Antrenorul român și-a îmbrățișat colegii din stafuul tehnic și a bătut palma cu jucătorii pe care îi antrenează, apoi l-a felicitat pe Găman pentru reușita sa. Alemao a redus din diferență după alte 5 minute de joc, stabilind scorul pauzei: Al-Hazem – Al Shabab 1-2. În repriza secundă, Somalia a dus scorul la 3-1 în minutul 71.

Echipele trimise în teren de Isăilă și Șumudică în partida Al-Hazem – Al Shabab

Al-Hazem (4-2-3-1): Asselah – Al Maqati, Alemao, Hussain, Al Barakah – Al Alayaf, Alkabe – Kalfa, Almania, Muralha – Pajoy

Al Shabab (3-4-3): Ben Mustapha – Găman, Benlamri, Al Qumayzi – Somalia, Antonio, Al Sulaiheem, Al Shammari – Budescu, Al Shamrani, Arthur