Fotbal intern

Şumudică şi Reghecampf ştiu de ce FCSB nu mai câştigă titlul. “E inuman!”

24.12.2018 | 09:53
Sumudica si Reghecampf stiu de ce FCSB nu mai castiga titlul E inuman

Marius Şumudică şi Lauenţiu Reghecampf au vorbit despre decizia lui Gigi Becali de a-l da afară pe Nicolae Dică, iar apoi au comentat în legătură cu motivul pentru care FCSB nu reuşeşte să câştige titlul în Liga 1 Betano. Cei doi antrenori român sunt de părere că accidentările suferit de jucătorii din lotul vicecampioanei României au avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte declinul echipei.

Marius Şumudică, antrenorul lui Al Shabab, crede că nu există o altă echipă care să aibă atâtea probleme medicale cum are FCSB şi trage un semnal de alarmă. “Şumi” este de părere că vicecampioana României are cele mai bune condiţii şi nu înţelege de ce jucătorii se accidentează atât de des.

Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf ştiu de ce FCSB nu mai câştigă titlul în Liga 1 Betano

“Au fost foarte multe accidentări la FCSB. E inuman să ai atâtea probleme musculare cu jucătorii într-un singur sezon. Cred că nu există în lumea asta vreo echipă care să aibă atâtea probleme musculare. Nu vreau să vorbesc despre staff-ul lor, de competență, dar acolo ceva se întâmplă. Legat de alimentație și medicamentație, nu putem spune că FCSB n-are cele mai bune condiții”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport.

Reghe trage semnalul de alarmă

“În ultima perioadă, au fost foarte multe accidentări la Steaua, nu e ușor să ai o altă echipă la fiecare partidă, să ai parte de jucători accidentați în fiecare săpămână și să trebuiască să improvizezi și să schimbi echipa de la etapă la etapă. Ce s-a hotărât la Steaua nu este problema mea, nu-mi dau eu cu părerea. Cred că pentru Dică a fost o experiernță foarte bună pentru că a crescut foarte mult și numele lui a crescut foarte mult.

Mihai Bălaşa, la pământ într-un meci al FCSB-ului

Dacă suntem răutăcioși, putem spune că depinde de preparatorul fizic, ceea e nu e cazul pentru că îl cunosc foarte bine. Au avut parte și de foarte mult ghinion. (…) În momentul de față nu există o altă echipă cu un lot mai valoros decât cel de la Steaua. S-au făcut anumite sacrificii. Nu vreau să se interpreteze și să se spună că Dică n-a făcut ce trebuia”, a spus Laurențiu Reghecampf.