Iese la atac: “Steaua, RUŞINE mare! Dinamoviştii, cei mai ŞMECHERI”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
19/08/2016, 00:07
Iese la atac: “Steaua, RUŞINE mare! Dinamoviştii, cei mai ŞMECHERI”

Astra a reuşit să obţină un egal în faţa lui West Ham, scor 1-1, şi aşteaptă cu încredere returul cu englezii. Marius Şumudică a anunţat şi că Astra a bifat două noi transferuri, Viorel Nicoară, plus Vlatko Lazic, 27 de ani, fotbalist venit de la echipa a doua a lui Ajax.

“Este un rezultat pozitiv pentru noi, o echipă mixtă, cu o pare dintre titulari. Îmi felicit elevii, se vede că am revenit lîngă ei. Repriza a doua a fost una senzaţională pentru noi, sînt bucuros că nu ne-am făcut de ruşine. Meciul este cea mai bună modalitate de a antrena, mă bucur pentru revenirea lui Alibec. A arătat că are calitate. A fost o seară magnifică, FIFA a făcut dreptate şi am putut sta pe bancă. Mergem să ne jucăm şanse la Londra. Le-am zis că este momentul să reapărem în prim-plan, mai ales că ată echipă a avut o sincopă. Le-am dat din nebunia mea fiind pe bancă. Avem 20-30 la sută şanse. Depinde ce strategie aleg pentru a pregăti jocul cu Manchester City. Va fi o presiune aparte, dar nici noi nu mai sîntem echipa de la Copenhaga. Nu ne împotrivim la un transfer al lui Alibec, o să discut mai mult după 7 septembrie. A venit un jucător din Olanda, Lazici, plus Nicoară. Ar trebui să fiu lăsat să antrenez măcar alea trei zile între meciul contra lui CFR Cluj”, a declarat Marius Şumudică.

Antrenorul Astrei a atacat-o dur pe Steaua, după înfrîngerea din meciul cu Manchester City, şi i-a lăudat pe fanii dinamovişti. “Nu vreau să comentez de Steaua, dar este ruşine mare ce s-a întîmplat, mare de tot. Dinamoviştii sînt cei mai şmecheri, numărul unu la coregrafii, “bagabonţeli”, tot ce vreţi voi”, a mai spus Şumudică.

Returul cu West Ham se va juca pe Stadionul Olimpic din Londra, pe 25 august. Anul trecut, tot în deplasare, Astra a terminat la egalitate, scor 2-2.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×