Şumudică, telefon surpriză. “Eşti nebun? Te împuşcă pe stradă!”

George Heisu   
in Stiri sportive
07/12/2017, 12:43
Şumudică, telefon surpriză. “Eşti nebun? Te împuşcă pe stradă!”

Scandalul de după ultimul meci al lui Kayserispor din Turcia (2-1 la Alanyaspor), din care antrenorul Marius Şumudică a ieşit cam şifonat, cu o mică rană la faţă provocată de antrenorul de portari al gazdelpor, a ajuns şi la urechile patronului FCSB, Gigi Becali.

În virtutea relaţiei bune pe care o are cu fostul tehnician al Astrei Giurgiu – pe care recunoaşte că l-ar fi adus la echipa sa dacă nu ar fi avut trecut de rapidist -, Becali l-a sunat şi i-a atras atenţia că nu e de joacă în conflictele cu turcii.

Şumudică, “taxat” de Becali pentru referirile la Dică

“Am vorbit aseară cu el. I-am spus: tu eşti nebun, vrei să te împuşte ăia pe strada? Ăia sunt nebuni. S-a speriat. I-am spus că are talent de actor, dar să-i lase în pace. Cei mai invidiosi şi geloşi, turcii sunt”, a dezvăluit Becali ce i-a transmis lui Şumudică.

Totodată, finanţatorul “roş-albaştrilor” i-a atras atenţia lui “Şumi” să-l lase în pace în declaraţiile sale pe Nicolae Dică. “Ce treabă ai tu cu Alibec, cu Budescu? Du-te la Kayseri! Lasă-l pe Dică în pace! Mi-a spus: , a mai spus Gigi Becali la Pro X.

Închide ×