Şumudică, telefon surpriză. "Eşti nebun? Te împuşcă pe stradă!"

Marius Sumudica, FCSB, Gigi Becali, Kayserispor, telefon

Marius Şumudică a fost sunat de patronul FCSB după bătaia de la ultimul meci din campionatul Turciei. Gigi Becali l-a sfătuit pe antrenorul de la Kayserispor să fie mai atent cu turcii, dar şi să nu mai dea declaraţii despre Dică.

Scandalul de după ultimul meci al lui Kayserispor din Turcia (2-1 la Alanyaspor), din care antrenorul Marius Şumudică a ieşit cam şifonat, cu o mică rană la faţă provocată de antrenorul de portari al gazdelpor, a ajuns şi la urechile patronului FCSB, Gigi Becali.

În virtutea relaţiei bune pe care o are cu fostul tehnician al Astrei Giurgiu - pe care recunoaşte că l-ar fi adus la echipa sa dacă nu ar fi avut trecut de rapidist -, Becali l-a sunat şi i-a atras atenţia că nu e de joacă în conflictele cu turcii.

Şumudică, "taxat" de Becali pentru referirile la Dică

"Am vorbit aseară cu el. I-am spus: tu eşti nebun, vrei să te împuşte ăia pe strada? Ăia sunt nebuni. S-a speriat. I-am spus că are talent de actor, dar să-i lase în pace. Cei mai invidiosi şi geloşi, turcii sunt", a dezvăluit Becali ce i-a transmis lui Şumudică.

Totodată, finanţatorul "roş-albaştrilor" i-a atras atenţia lui "Şumi" să-l lase în pace în declaraţiile sale pe Nicolae Dică. "Ce treabă ai tu cu Alibec, cu Budescu? Du-te la Kayseri! Lasă-l pe Dică în pace! Mi-a spus: <Bine, îl las în pace>", a mai spus Gigi Becali la Pro X.