Video. Au apărut imagini de la bătaia lui Şumi cu oficialii de la Alanya

marius sumudica, turcia, scandal, alanyaspor-kayserispor

Marius Şumudică devine de la o zi la alta un personaj tot mai important în Superliga din Turcia, reuşind să o ducă pe Kayserispor în lupta la titlu.

Victoria obţinută în ultimele secunde la Alanya a agitat spiritele, iar tehnicianul român a fost aşteptat de un oficial al gazdelor la vestiare şi de acolo a început un incident de proproţii soldat cu rănirea translatorului lui Kayserispor.

Imaginile video surprinse în zona vestiarelor au fost făcute publice. Imaginile arată că Şumudică este bruscat înainte ca jucătorii şi forţele de ordine să intervină pentru a calma spiritele. În urma incidentelor, translatorul lui Kayserispor s-a ales cu nasul spart şi a ajuns în spital.

Şumudică e pe locul 5 cu Kayserispor

Şumudică a povestit incidentul la conferinţa de presă: ”Eu ieşeam cu echipa mea, aşteptam să plecăm şi antrenorul lor a venit şi m-a lovit la nas. Pentru ce? Nu am venit în Turcia să mă bat. Am venit să antrenez. Am răspuns cu inteligenţă, nu cu pumnii. Nu sunt boxer!”.

Marius Şumudică are un parcurs de excepţie în campionatul Turciei şi se luptă la titlu cu marile forţe din Istanbul. Kayserispor se află pe locul cinci în clasament, cu 26 de puncte, la egalitate cu Fenerbahce şi Beşiktaş, la patru puncte în urma liderului Istanbul BB şi la trei de Galatasaray. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663