Fotbal intern

Șumudică, totul despre transferul lui Budescu la CFR sau FCSB! “Îl trezesc razele de soare”

01.05.2019 | 11:55
Sumudica totul despre transferul lui Budescu la CFR sau FCSB Il trezesc razele de soare

Antrenorul lui Al Shabab, Marius Șumudică a lămurit tot misterul în privința transferului lui Budescu la CFR Cluj sau FCSB! Tehnicianul spune că posibilitatea ca jucătorul să revină în Liga 1 Betano este una spre zero, în condițiile în care acesta se simte de minune la actualul său club. Constantin Budescu este dorit de primele două clasate din fotbalul românesc, dar atât ardelenii, cât și roș albaștrii sunt departe de oferta arabilor.

Șumudică, totul despre transferul lui Budescu la CFR sau FCSB!

“Budescu nu vine în România când are un milion la arabi, îl trezesc razele de soare din Arabia, copiii se joacă în curte…”, a spus Marius Șumudică despre șansele pe care le au CFR și FCSB să-l repatrieze pe jucător. Din iulie 2018 evoluează Constantin Budescu în Arabia Saudită, după ce a fost transferat de la echipa lui Gigi Becali la Al Shabab. Nu mai puțin de 2,5 milioane de euro au plătit atunci șeicii pentru el.

Deși a ales să plece în Golf, cota lui Budescu nu a scăzut. Din contră, în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Budescu are o valoare de piața de 3,5 milioane de euro, cu un milion în plus față de momentul plecării de la FCSB. De remarcat că în acest sezon, Budescu este golgheterul lui Al Shabab, cu 7 goluri marcate în 21 de meciuri jucate. De 16 ori a intrat ca titular jucătorul lui Șumudică.

Șumudică, totul despre transferul lui Budescu la CFR sau FCSB! Budescu
Budescu în timpul unui amical susținut de Al Shabab

Șumudică pledează pentru fotbalul din Golf

În ciuda faptului că mai mulți oameni de fotbal din România strâmbă din nas atunci când se discută despre nivelul fotbalului din Golf, Marius Șumudică le atrage atenția tuturor. Antrenorul lui Al Shabab susține că în Arabia Saudită fotbalul este unul peste cel din Liga 1 Betano. “Nu o să mai avem 5 ani de acum echipă în Europa, în grupe. Cu Al Shabab aș lua titlul la pas în Liga 1”, a mai spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică este la a treia experienţă ca antrenor în străinătate. Fostul rapidist a mai pregătit-o pe Al Shaab în Emiratele Arabe Unite și pe Kayserispor în Turcia. Din iulie 2018, românul a preluat-o pe Al Shabab, formație pe care a dus-o până pe locul 3.

  • 1 titlu de campion are Marius Șumudică în palmares ca antrenor în Liga 1 Betano