Şumudică a vorbit despre Alibec şi clauza lui de reziliere!

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
23/08/2016, 00:00
Şumudică a vorbit despre Alibec şi clauza lui de reziliere!

Marius Şumudică a declarat că pentru returul dintre West Ham-Astra, Alibec o să fie unul dintre jucătorii de bază pe care echipa giurgiuveană o să îi aibă.

“Va mai dura pînă cînd Alibec revine la forma din sezonul trecut, el trebuie să ajungă acum la acelaşi nivel cu ceilalţi jucători. La Londra va juca titular! Încerc să încep cu el şi să văd cît poate să ducă. Noi marcăm meci de meci! Trebuie să marchez acolo, problema este însă în defensivă la noi, avem cea mai slabă apărare.

Nu am voie să conduc nici măcar antrenamentul oficial dinaintea meciului. M-ai lăsat să stau pe bancă cu West Ham, apoi mă interzici”, a spus Şumudică.

Întrebat dacă îşi reziliază contractul cu Astra, Şumudică a vorbit despre clauza din acordul său: “Există o sumă de bani pe care dacă mă dau afara trebuie să o plătească ei iar dacă plec trebuie să o platesc eu clubului. Sînt ceva restanţe la salariul meu dar astea sînt lucruri interne”, a spus Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×