Şumudică vrea doi jucători din Liga 1! Pe cine a pus ochii

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
07/12/2017, 20:41
Şumudică vrea doi jucători din Liga 1! Pe cine a pus ochii

Unul dintre jucătorii pe care Şumudică a pus ochii este fostul său elev de la Astra Giurgiu, “decarul” Alexandru Ioniţă. Tehnicianul turcilor spune însă că ar avea nevoie de un buget mare pentru a aduce pe cine doreşte el:

“Vreau să iau doi jucători din România. Ioniţă e o ţintă, dar pretenţiile sunt cu 6 cifre. E destul de greu, pentru că nu avem un buget atât de mare. Dar există calitate multă la Ioniţă şi sunt convins că putem face profit cu el. Dar nu eu decid.

Şumudică, laude pentru ceilalţi români

Există interese din mai multe părţi, dar nu le iau în calcul. Eu vreau cel puţin până la vară să rămân la Kayserispor. Lung e într-o formă extraordinară. Rar mi-a fost dat să îl văd pe Săpunaru cum joacă acum, în zilele lui bune la Porto poate mai avea o astfel de exprimare”, a spus Marius Şumudică la un post de televiziune.

1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Ioniţă

 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.