Şumudică vrea doi jucători din Liga 1! Pe cine a pus ochii

marius sumudica, liga 1, kayserispor

Antrenorul lui Kayserispor, Marius Şumudică, vrea să se întărească aducând doi jucători din Liga 1 Betano. Ce spune tehnicianul român.

Unul dintre jucătorii pe care Şumudică a pus ochii este fostul său elev de la Astra Giurgiu, "decarul" Alexandru Ioniţă. Tehnicianul turcilor spune însă că ar avea nevoie de un buget mare pentru a aduce pe cine doreşte el:

"Vreau să iau doi jucători din România. Ioniţă e o ţintă, dar pretenţiile sunt cu 6 cifre. E destul de greu, pentru că nu avem un buget atât de mare. Dar există calitate multă la Ioniţă şi sunt convins că putem face profit cu el. Dar nu eu decid.

Şumudică, laude pentru ceilalţi români

Există interese din mai multe părţi, dar nu le iau în calcul. Eu vreau cel puţin până la vară să rămân la Kayserispor. Lung e într-o formă extraordinară. Rar mi-a fost dat să îl văd pe Săpunaru cum joacă acum, în zilele lui bune la Porto poate mai avea o astfel de exprimare", a spus Marius Şumudică la un post de televiziune.

1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Ioniţă

 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663