Life

Sunt celebru, scoate-mă de aici revine la Pro TV. Cine va prezenta show-ul?

Sunt celebru, scoate-mă de aici, show-ul câștigat în urmă cu 7 ani de Cătălin Moroșanu, revine pe micile ecrane într-un nou format. Anunțul a fost făcut de Pro TV.
11.07.2022 | 16:32
Sunt celebru scoatema de aici revine la Pro TV Cine va prezenta showul
Sunt celebru, scoate-mă de aici, din nou pe sticlă, la Pro TV. Moderatorul a fost ales. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Postul de televiziune din Pache Protopopescu a transmis că reality show-ul care a făcut istorie în anul 2015 reunește vedete care nu au niciun fel de teamă. Emisiunea va fi filmată timp de două luni în Republica Dominicană.

Sunt celebru, scoate-mă de aici, din nou pe sticlă, la Pro TV. Moderatorul ar fi fost ales

Sunt celebru, scoate-mă de aici va fi din nou pe sticlă în curând. Show-ul complex, de supraviețuire, va putea fi urmărit de telespectatori la Pro TV, după 7 ani de pauză. Așadar, al doilea sezon se anunță a fi unul uimitor.

ADVERTISEMENT

„Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex, care în acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți.

Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a declarat directorul de producție Amir Mor Hason pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că Vladimir Drăghia ar fi cel care va prezenta competiția de supraviețuire, conform Click. Fostul câștigător Exatlon România ar fi semnat deja cu postul de televiziune din Pache Protopopescu și pentru serialul Clanul.

Sunt celebru, scoate-mă de aici, o abordare complet diferită

Sunt celebru, scoate-mă de aici revine pe sticlă cu o abordare complet diferită față de cea de acum 7 ani. Reality show-ul aduce celebritățile sunt cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic. Vedetele vor fi izolate timp de două luni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concurenții de la Pro TV nu vor avea acces la telefon sau Internet și vor fi trebui să lupte cu jungla neprietenoasă pentru titlul de Rege sau Regină a acesteia. Și pentru că este vorba de supraviețuire participanții trebuie să-și învingă temea de necunoscut și frica de insecte.

Animalele exotice, provocările extreme și resursele limitate fac parte din peisajul show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. Condițiile austere din junglă vor putea urmărite pe micile ecrane începând de toamna aceasta.

ADVERTISEMENT