Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Sunt dimineți când mă trezesc la ora 5, ca la Muntele Athos, și mă rog”. Adrian Ilie, dezvăluiri neașteptate despre omul Adrian Ilie. Cât contează puterea gândului: „S-a vindecat de cancer rugându-se”

Adrian Ilie a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre sine și mărturisește că viața sa s-a schimbat în bine de când merge la Muntele Athos.
05.05.2024 | 11:30
Sunt dimineti cand ma trezesc la ora 5 ca la Muntele Athos si ma rog Adrian Ilie dezvaluiri neasteptate despre omul Adrian Ilie Cat conteaza puterea gandului Sa vindecat de cancer ruganduse
Adrian Ilie dezvăluiri neașteptate după experiența de la Muntele Athos. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Muntele Athos l-a făcut pe fostul atacant al României să experimenteze anumite lucruri extraordinare. Așadar, Adrian Ilie a făcut câteva dezvăluiri neașteptate în acest sens.

“Sunt dimineți când mă trezesc la ora 5, ca la Muntele Athos, și mă rog”. Adrian Ilie, dezvăluiri neașteptate despre omul Adrian Ilie

“Cobra” susține că s-a simțit ca acasă din prima zi în care a fost la Muntele Athos și se înțelege foarte bune cu preoții din peninsulă. Adrian Ilie a făcut și câteva dezvăluiri neașteptate despre sine și mărturisește că se trezește la 5 dimineața pentru a se ruga.

ADVERTISEMENT

Ilie a explicat că în momentele în care face acest lucru, o anumită energie îl trezește și îl îndrumă în a se ruga. Fostul internațional este de părere că experiența de pe Muntele Athos l-a schimbat foarte mult în bine și îi încurajează pe toți să se roage măcar 15 secunde pe zi.

“Eu m-am simțit ca acasă de când am fost acolo prima dată. Din prima zi m-am atașat și eu de părinții de acolo, dar și ei de mine. Cu toți părinții de acolo mă înțeleg foarte bine și mă simt ca acasă.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte bine primit. Sunt momente în care mă trezesc la 5 și mă rog. Mă trezesc că și cum simt momentul să fac asta. Și azi de dimineață am făcut asta.

Sunt momente de zici că mă trezește cineva. Mă atinge și mă trezește. M-am rugat pentru familie, pentru persoanele apropiate, pentru mai mulți și pentru tine. M-am rugat așa cum mă rog și acolo la liturghie. 

ADVERTISEMENT

Au fost prieteni de-ai mei care s-au întors cu altă experiență de acolo. Au plecat normali și tot așa s-au întors, nimic diferit. Eu când mă rog mă liniștesc foarte mult și mă încarc cu energie foarte tare. Toți dacă am sta să ne rugăm măcar 15 secunde pe zi, cred că lumea ar fi mai bună”, a spus Adrian Ilie la FANATIK SUPERLIGA.

Cât contează puterea gândului: “S-a vindecat de cancer rugându-se”

Adrian Ilie a mai explicat și faptul că a înțeles, odată cu mersul la Muntele Athos, că puterea gândului este una foarte puternică și poate să ajute oamenii care conștientizează acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dat seama că mai puternică decât lumina sau energia este puterea gândului și viteza lui. Nu mi-a venit să cred, dar sunt momente în care s-a întâmplat să pun un pomelnic acolo și în scurt timp s-au îndeplinit lucruri.

Sunt oameni care s-au rugat pentru sănătatea altora și acei oameni s-au vindecat. Sunt oameni care aveau cancer, au mers acolo și s-au vindecat. Asta e puterea gândului. E un doctor care s-a vindecat de cancer prin rugăciune și gândindu-se că o să fie sănătos”, a mai spus Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie, mărturisire uluitoare despre cele două finale de Champions League cu Valencia

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și...
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore....
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România!...
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România! Puțină lume știe acest detaliu