Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Sunt discuții!”. Interesul unui club important din Europa pentru “perla” lui Gică Hagi, confirmat de conducerea campioanei! Prețul cerut de Farul. Video exclusiv

Ciprian Marica a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ofertele pe care le au jucătorii de la Farul. Pentru Borza există interes din Olanda.
30.05.2023 | 13:14
Sunt discutii Interesul unui club important din Europa pentru perla lui Gica Hagi confirmat de conducerea campioanei Pretul cerut de Farul Video exclusiv
Andrei Borza și Adrian Mazilu sunt în vizorul mai multor cluburi importante din Europa. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul a luat titlul în SuperLiga cu foarte mulți jucători tineri, iar cota acestora a explodat. Mai multe echipe din străinătate sunt interesante de tinerii campioanei, iar Andrei Borza și Adrian Mazilu au cea mai mare căutare. FANATIK a scris despre prețurile stabilite de Farul pentru cei doi. Primul costă 4 milioane de euro, iar al doilea 5!

Ciprian Marica a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ofertele pentru campionii Farului: “Sunt discuții pentru mai mulți jucători”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica a confirmat informațiile FANATIK despre prețurile pe care Farul le cere pentru Borza și Mazilu. De asemenea, acționarul minoritar al “marinarilor” a precizat că există oferte din Olanda pentru Borza, dar și pentru alți jucători. PSV ar fi printre echipele interesate, după cum a anunțat prosport.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ciprian Marica a dezvăluit că prețurile setate pentru jucătorii Farului nu pot fi achitate de rivalele din SuperLiga. A dat exemplul lui Grameni și oferta acestuia de la Rapid, anunțată la FANATIK SUPERLIGA și confirmată de ambele părți. Dar care este sub pretențiile Farului.

“Deocamdată am luat o vacanță, urmează să ne întâlnim și să discutăm zilele următoare. Cert este că e o primă săptămână de pauză, vom vedea după aia. Sunt discuții, da, pentru mai mulți jucători. N-aș vrea să spun un club anume, sunt discuții cu mai multe cluburi.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica anunță că “perlele” Farului sunt doar pentru export: “Prețurile e clar că nu pot fi plătite de un club din România”

Din Olanda, este adevărat. De mai mult timp, nu de acum. Au fost discuții și sunt discuții, da. Este și un rezultat că am fost campioni și că prețurile e clar nu mai pot fi plătite de un club din România. Așa cum la un moment dat se discuta și am primit și o ofertă din partea Rapidului.

Dar sigur, nu sunteți departe. Este foarte adevărat că suntem în discuții în jurul sumelor respective și că ăsta este obiectivul. Să vindem și, mai ales în situația în care suntem astăzi, campionii României, să ținem ștacheta sus”, a declarat Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Farul a reușit un sezon absolut senzațional în SuperLiga și a câștigat titlul după un campionat pe care l-a condus de la un capăt la altul. Formația antrenată de Gheorghe Hagi terminase și sezonul regular pe primul loc și a fost și cea mai bună din play-off. 21 de puncte a făcut Farul doar în play-off, față de 17 pentru FCSB, 13 pentru Universitatea Craiova, 12 pentru Rapid, 10 pentru CFR Cluj și 8 Sepsi.

Farul va intra în turul 1 preliminar din UEFA Champions League și ar avea un traseu infernal pentru calificarea în grupe

Farul va juca în turul 1 preliminar din UEFA Champions League și va avea o misiune infernală pentru a ajunge în grupe. Mai ales că nu va fi cap de serie în niciuna dintre fazele competiției. Ar fi important pentru Farul să treacă de primul tur preliminar pentru ca apoi să cadă eventual în Europa League.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT