Life

“Sunt doi copii râzgâiaţi şi leneşi care nu fac nimic”. Prinţul Harry şi Meghan Markle, puși la zid după nominalizarea la Premiile Ripple of Hope 2022

Prințul Harry și Meghan Markle, comentarii acide după nominalizarea la Premiile Ripple of Hope. Cum a comentat decizia un jurnalist.
24.11.2022 | 17:43
Sunt doi copii razgaiati si lenesi care nu fac nimic Printul Harry si Meghan Markle pusi la zid dupa nominalizarea la Premiile Ripple of Hope 2022
Prințul Harry și Meghan Markle, comentarii acide după nominalizarea la Premiile 2022 Ripple of Hope. Cum a comentat decizia un jurnalist. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au fost puşi la zid după nominalizarea la Premiile Ripple of Hope 2022, gală care urmează să se desfășoare în Manhattan, în data de 6 decembrie 2022. S-au vândut peste 1 milion de bilete pentru eveniment.

Prințul Harry și Meghan Markle, comentarii acide după nominalizarea la Premiile Ripple of Hope. Cum a comentat decizia un jurnalist

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns sub lupa unui comentator australian. Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și partenera sa de viață, vor primi un premiu pentru întreaga muncă depusă în cadrul fundației lor Archewell.

ADVERTISEMENT

ONG-ul Ducilor de Sussex a fost ales pentru lupta depusă în ultima perioadă împotriva discriminării. Gestul de a semnala rasismul în Familia Regală Britanică este cel luat în calcul de reprezentanții evenimentului.

Vedeta care urmează să le înmâneze premiul este fiica lui RFK, Kerry Kennedy. Pe de altă parte, sunt și persoane care blamează această decizie, una dintre acestea fiind un comentator de origine australiană.

ADVERTISEMENT

„Vor primi un premiu pentru că nu fac nimic toată ziua. Ei nu au schimbat absolut nimic în monarhia britanică. Sunt doi copii râzgâiați și leneși, care vor primi un premiu pentru că nu fac nimic.

Ne vor arăta ce buni sunt ei la a nu face nimic și cum asta le va aduce și milioane de dolari”, a spus jurnalistul Sky News Australia, Paul Murray.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, despre motivul nominalizării

„Au mers la cea mai veche instituție din istoria Marii Britanii și le-au spus cu ce au greșit, că nu pot avea rasism structural în cadrul instituției.

Le-au spus că nu puteau menține o neînțelegere despre sănătatea mintală”, a declarat Kerry Kennedy pentru site-ul de știri spaniol El Confidencial, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry nu și-au anunțat prezența în mod oficial, însă există informații care afirmă că vor accepta premiul personal la evenimentul de luna viitoare.

ADVERTISEMENT