Life

Sunt Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis într-o relație? Fosta concurentă de la Survivor România clarifică situația

Elena Ionescu este o mamă singură de aproape trei ani de zile, însă recent, a fost surprinsă în compania lui Giorgos Athanasiadis.
11.11.2022 | 15:16
Sunt Elena Ionescu si Giorgos Athanasiadis intro relatie Fosta concurenta de la Survivor Romania clarifica situatia
Sunt Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis într-o relație? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu și-a dedicat timpul creșterii copilului său. Vedeta nu a mai fost văzută în compania altcuiva până recent, când paparazzi de la Spynews au surprins-o pe aceasta în momente tandre cu Giorgos Athanasiadis.

Elena Ionescu, gesturi tandre cu Giorgos Athanasiadis

Niciunul dintre cei doi nu a reacționat, cel puțin până acum, când fosta concurentă de la Survivor România a decis să aducă o serie de clarificări.

ADVERTISEMENT

Pentru că a ales să își țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor, Elena Ionescu nu pare a fi dispusă să confirme dacă are sau nu o relație cu Giorgos Athanasiadis.

Dacă stăm să ne uităm în urmă însă, prin septembrie, aceasta povestea că este extrem de fericită din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Contactată de spynews.ro, Elena Ionescu a spus că preferă să păstreze tăcerea. Fosta concurentă e la Survivor România nu este deloc încântată de modul în care se vorbește despre ea la momentul actual, drept urmare, își dorește să țină totul doar pentru ea.

De asemenea, Elena Ionescu este conștientă de faptul că orice ar spune, oricum ar ajunge să fie interpretat de alții.

ADVERTISEMENT

”Prefer să nu vorbesc momentan, pentru că e toată nebunia asta, în jurul situației actuale… și cu fosta relație, așa că nu mă avantajează foarte tare treaba asta… Și atunci aș vrea, totuși, să rămână…”, a spus ea, pentru sursa citată.

Elena Ionescu va da detalii doar la momentul potrivit

Artista a mai adăugat că va vorbi doar la momentul potrivit, iar până atunci, preferă ca lucrurile să rămână așa cum sunt.

ADVERTISEMENT

”Deja s-a speculat o fostă relație, care nu a fost așa cum s-a zis, așa că, pentru a elimina toate suspiciunile astea de început, am să vorbesc la momentul potrivit”, a declarat, Elena Ionescu, pentru spynews.ro.

Menționăm că Elena Ionescu a divorțat de soțul ei, Dragoș Stanciu, în urmă cu trei ani de zile. Cei doi au decis însă să păstreze o relație apropiată de dragul copilului lor, astfel încât acesta să poată să crească cu ambii părinți.

De asemenea, în primăvara acestui an, vedeta povestea că nu are suficient timp pentru a mai avea și o relație.

ADVERTISEMENT