Life

“Sunt fiert pe Jador!”. Ce s-a întâmplat la aeroport când Raluca Dumitru a plecat în Republica Dominicană. Video

08.04.2021 | 10:53
Sunt fiert pe Jador Ce sa intamplat la aeroport cand Raluca Dumitru a plecat in Republica Dominicana Video
Răzvan Botezatu îl avertizează pe Jador, după ce Raluca Dumitru a bătut palma cu Kanal D și a ajuns una dintre noile concurente de la Survivor România. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, noua concurentă a reality show-ului Survivor România 2021, a plecat în Republica Dominicană cu gânduri mari: vrea marele trofeu! Fosta asistentă TV a fost însoțită la aeroport de cel mai bun prieten, Răzvan Botezatu, care o susține necondiționat și pariază pe un parcurs excepțional al ei în cel mai dur show desfășurat în jungla dominicană.

Raluca Dumitru a bătut palma cu Kanal D și este una dintre noile concurente Survivor România 2021. FANATIK.RO are imagini surprinse pe aeroportul Otopeni cu Raluca Dumitru, pregătindu-se de îmbarcare. Într-un outfit sport, de firmă, la care a “accesorizat” nelipsita mască de protecție, Raluca Dumitru a mers la aeroport însoțită de cel mai bun amic, Răzvan Botezatu, de care o leagă o prietenie veche, de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Nerăbdătoare, obosită și înfometată deja – nu de alta, dar formele sexy cu sacrificiu se mențin -, fosta asistentă tv a mărturisit că își dorește să ajungă până în marea finală.

Raluca Dumitru, noua concurentă la Survivor România 2021

“Nu mi-e frică de nimeni. Crezi că o să aibă trofeul loc în bagaj? Acum nu mai am emoții, îmi este somn și foame! Cu mâncarea mai fac față, dar cred că în sacul ăla de dormit o să mă bag cu totul, să fiu sigură că nu intră ceva din junglă.”, i-a dezvăluit Raluca Dumitru bunului ei prieten, Bote, înainte să urce în avionul cu destinațuia Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu: “Sunt foc pe Jador, nu știu ce îi fac dacă face vreo prostie cu Raluca”

Bun prieten cu Raluca Dumitru, fostul prezentator TV Răzvan Botezatu se teme că lipsa hranei și a odihnei vor fi principalele piedici ale noii concurente Survivor România 2021.

Când vine vorba de antipatiile sau despre bisericuțele formate în reality show, Bote mărturisește că-și dorește ca Raluca Dumitru să nu cadă victima nominalizărilor incorecte, așa cum s-a întâmplat în cazul fostei gimnaste Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

“Sunt fiert, agitat, emoționat de parcă eu sunt în competiție. Îmi fac griji cu mâncarea pentru ea și pentru somn. Că ies toți dracii din ea când nu are parte de aceste două lucruri esențiale din viața ei.

Îmi doresc să o voteze mereu lumea pe Raluca, să nu pățească așa cum s-a întâmplat cu Ana. Și da, mi-e frică de Jador că nu gândește o strategie și își da afară colegii din echipă, în loc să dea afară din cealaltă echipa. Sunt foc pe Jador, nu știu ce îi fac dacă face vreo prostie cu Raluca.”, a declarat Răzvan Botezatu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Patru concurente noi la Survivor România 2021, joi, 8 aprilie

Kanal D le-a pregătit surprize uriașe celor două echipe – Războinici și Faimoși – din show-ul Survivor România 2021. De joi, 8 aprilie, patru noi concurente vor intra în competiția desfășurată în jungla din Republica Dominicnă. Producătorii au dorit astfel să echilibreze prezența sexului frumos în cadrul emisiunii, după mai multe eliminări, pentru ca atât concurentele din tabăra femeilor, cât și concurenții masculini să aibă șanse egale în a accede la marele premiu.

Până la această oră au fost confirmate numele Ralucăi Dumitru și cel al Irinei Ceban, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil!”

 

ADVERTISEMENT