Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Sunt pe minus 25 de milioane de euro” Gigi Becali și-a făcut calculele exacte la FCSB. „Nu vă uitați ce zic vrăjitorii ăia la TV”

Gigi Becali și-a făcut calculele exacte la FANATIK SUPERLIGA și dezvăluie cu câți bani este pe minus de când investește la FCSB.
12.02.2024 | 13:15
Sunt pe minus 25 de milioane de euro Gigi Becali sia facut calculele exacte la FCSB Nu va uitati ce zic vrajitorii aia la TV
„Sunt pe minus 25 de milioane de euro” Gigi Becali și-a făcut calculele exacte la FCSB. „Nu vă uitați ce zic vrăjitorii ăia la TV”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a făcut calculele și mărturisește că este pe minus cu 25 de milioane de euro la FCSB, însă își poate recupera în orice moment suma. Acesta a avut și un discurs incendiar despre criza economică în direct la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care poate fi urmărită doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Sunt pe minus 25 de milioane de euro” Gigi Becali și-a făcut calculele exacte la FCSB. „Nu vă uitați ce zic vrăjitorii ăia la TV”

Deși are 25 de milioane de euro pe minus la FCSB, Gigi Becali nu își face griji că poate să piardă investițiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Acesta este convins că poate obține 50 de milioane de euro pe club, iar patronul a avut un discurs incendiar despre criza econimică.

ADVERTISEMENT

„Sunt pe minus 25 de milioane de euro, bine o iau de la cap de acum 20 de ani. Minus 25, dar dacă o vând iau 50 la orice oră, deci sunt pe plus. Când spui pe minus sau pe plus trebuie să faci evaloarea și spui am dat 25, cât pot să iau. Am cumpărat o oaie cu 1.000 de lei, dacă o vând cu 2.000 înseamnă că am câștigat 1.000.

Dacă pot să o dau cu 50 la orice oră înseamnă că sunt pe plus 25 de milioane. Nu te mai uita ce spun vrăjitorii ăștia, analiștii economici. Ăștia sunt vrăjitori și nu numai că sunt vrăjitori, toată lumea asta este un fel de manipulare. Manipulăriile făcute de ăia care au interes să câștige niște sute de miliarde.

ADVERTISEMENT

Văd criză, cum să văd eu criză când UEFA de la 15 face 19,5. Păi dacă UEFA crește cu 4 și jumătate, cum să fie criză? Nu au frică, ce frică”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua! Cât plătește pe ea și ce a aflat de la CSA

„(n.r. – se mai face ceva cu CSA sau s-a cam terminat?) Ce să se facă? Noi vom câștiga procesele și apoi nu au ce să facă. Sau e posibil să vină unul la putere să zică ‘Ce e circăraia asta? Terminați odată! Pentru ce cheltuiți bani?’

ADVERTISEMENT

Stați să vedem curtea de conturi că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul. Am auzit la TV. 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batjocorim de ea?

Și dacă nu aș câștiga-o eu. Ce spuneți voi de marca aia? Că face bani, d-aia o țineți și d-aia faceți fotbal cu ea, aia e motivarea. Când Cuc a zis ‘Care e oportunitatea de aveți procesul ăsta?’ Și au zis că marca costă mulți bani. Și vine un ministru. ‘Bine, mă, voi vă jucați cu Becali?’ Că numai pe hotărâre de Guvern se poate acolo. Acolo nu poți să vinzi marca aia că vor ei la un investitior.

ADVERTISEMENT

Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație. Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani. Pentru ce să cheltuim bani, când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul. O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș. Toate mărcile”, spune Gigi Becali.

Gigi Becali, DISCURS FABULOS despre CRIZA ECONOMICA: “MAI JOS DE SARACIE NU PUTEM”

ADVERTISEMENT
Tags:
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
Explozii puternice în portul Feodosia. Rusia afirmă că Ucraina a atacat Crimeea cu...
Explozii puternice în portul Feodosia. Rusia afirmă că Ucraina a atacat Crimeea cu 38 de drone
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Un nou serviciu de streaming intră în România
Un nou serviciu de streaming intră în România
Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat...
Factură de infarct pentru o familie dintr-un sat din Hunedoara. Le-a fost tăiat curentul, iar acum copiii îşi fac temele la lampă
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
Șofer drogat la volanul unui bolid de 260.000 de euro, prins pe străzile...
Șofer drogat la volanul unui bolid de 260.000 de euro, prins pe străzile din Arad. Mașina avea numere false
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Mari încercări pentru aceste zodii. Un final de săptămână agitat
Mari încercări pentru aceste zodii. Un final de săptămână agitat
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Se întoarce iarna în București. Meteorologii au actualizat prognoza pentru martie 2024
Ce să faci ca să nu fii escrocat pe internet. 60% din banii...
Ce să faci ca să nu fii escrocat pe internet. 60% din banii furați aparțin victimelor înșelate cu oferte de „investiții profitabile”
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei