Fotbal intern

Sunt șanse ca stadionul „Dinamo” să fie modernizat! Anunțul ministrului Stroe: „Eu susțin acest proiect!”

27.05.2020 | 15:35
Sunt sanse ca stadionul Dinamo sa fie modernizat Anuntul ministrului Stroe Eu sustin acest proiect
ADVERTISEMENT

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit despre posibilitatea ca stadionul „Dinamo” să fie modernizat și a anunțat că susține proiectul.

Ministrul Stroe anunță că sunt șanse ca stadionul „Dinamo” să fie modernizat

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit despre șansele ca stadionul „Dinamo” să se modernizeze: „Stadionul Dinamo a fost inclus în proiectul EURO 2020 și ar fi trebuit să fie refăcut ca celelalte trei stadioane.

ADVERTISEMENT

Din cauza unor probleme juridice, stadionul Dinamo nu a putut să fie inclus. Nu am cum să mă implic”.

„Când instanțele vor decide cine va câștiga acest proces și regimul juridic, atunci acest stadion va putea fi introdus în programul EURO.

ADVERTISEMENT

Eu susțin acest proiect și nu am nicio problemă ca să introducem acest stadion pentru a fi refăcut”, a spus Ionuț Stroe pentru prosport.ro.

Ionuţ Stroe recunoaşte că e fan înfocat al Craiovei

„Sunt un fan al Universității Craiova, iar cei care susțin echipa din Liga 1 și Liga 3 trăiesc același lucru ca și mine. Nu vreau să comentez chestiile legale.

ADVERTISEMENT

Fiecare e liber să țină cu cine vrea și nu judec pe nimeni în funcție de opțiunea lui. Avem abonamente personalizate și o să le facem cu mare drag.

Ne punem speranțe în fiecare an la titlu, idiferent ce se întâmplă ei sunt campioni pentru noi. Aștept acel moment, la fel ca foarte mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Acum doi ani am avut o mare bucurie cu acea Cupă și probabil va veni și campionatul. Suporterii pun pasiune în susținerea echipelor favorite”, a mărturisit Ionuț Stroe.

„Eu merg pe stadion, în copilărie mergeam în deplasări și îmi e foarte drag să merg la stadion, să socializez și să comentez meciuri. Sunt suporter vechi.

E mult spus ultras pentru că mergeam separat de nucleul galeriei, dar mergeam în deplasare”, a mai spus ministrul Ionuț Stroe.

ADVERTISEMENT