Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Sunt șanse mari să plec în străinătate” Adrian Mutu a vorbit despre viitorul său sezon ca antrenor

Adrian Mutu are oferte după despărțirea de CFR Cluj, iar următoarea destinație a „Briliantului” ar putea să fie în străinătate.
27.04.2024 | 13:01
Sunt sanse mari sa plec in strainatate Adrian Mutu a vorbit despre viitorul sau sezon ca antrenor
„Sunt șanse mari să plec în străinătate” Adrian Mutu a vorbit despre viitorul său sezon ca antrenor. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Curg ofertele pentru Adrian Mutu după plecarea de la CFR Cluj, iar „Briliantul” spune că următorul capitol din cariera de antrenor ar putea să fie în străinătate. Fostul tehnician din SuperLiga a primit un megasalariu din zona Golfului, așa cum FANATIK a anunțat.

Adrian Mutu a vorbit despre viitorul său sezon ca antrenor: „Sunt șanse mari să plec în străinătate”

Adrian Mutu este liber de contract, iar la FANATIK SUPERLIGA a dezvăluit că mai multe formații din străinătate s-au interesat de serviciile lui. Totuși, „Briliantul” așteaptă sfârșitul sezonului înainte să semneze cu un alt club.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Adrian Mutu are o ofertă pe bani grei de la Al Qadisiya din Arabia Saudită. Saudiții sunt pregătiți să îi ofere un salariu anul de 1.500.000 de dolari, informație despre care a scris site-ul nostru.

Adrian Mutu a dezvăluit că sunt șanse mari să preia un club din străinătate, după ce s-a despărțit de CFR Cluj. FANATIK SUPERLIGA este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Sunt discuții, nu sunt genul de om care începe să spună jumătate din ofertă, să le fac publice. Nu îmi place, nu este stilul meu. Într-adevăr se tatonează terenul din partea mai multor echipe și eu încerc să văd ce opțiuni am și să iau decizia cea mai bună.

Nu mă grăbesc, mai sunt câteva meciuri peste tot în lume. O să vedem, vine și vacanța. Sunt șanse să plec în străinătate, vedem ce se întâmplă. Nu spun că am o preferință în România sau în străinătate, îmi doresc ceva stabil, ambițios și unde pot să mă desfășor”, spune Mutu.

ADVERTISEMENT

Revine la Rapid București?! Ce răspuns a dat Adi Mutu

Adrian Mutu nu se gândește la o întoarcere la Rapid București, după plecarea de la CFR Cluj. „Briliantul” a părăsit Giuleștiul în urmă cu un an, atunci când a plecat la Neftci Baku în locul lui Laurențiu Reghecampf.

„Cu domnul Şucu am mai vorbit, dar în ultimele 3 săptămâni n-am mai vorbit. Mă gândeam că este supărat şi are alte lucruri pe cap. Nu vreau să pun presiune pe nimeni şi nu mă gândesc la nimic, ca să vă răspund şi la următoarea întrebare.

ADVERTISEMENT

În momentul ăsta nu mă gândesc la Rapid. Nu mă gândesc pentru că am nevoie de altceva. Vreau să mă relaxez, mai sunt şapte meciuri, încă o lună de zile. Nu ar fi inteligent din partea unui club să schimbe antrenorul”, spunea Adi Mutu.

Unde VA ANTRENA Adrian Mutu: “VOI LUA DECIZIA CEA MAI BUNA!”

ADVERTISEMENT
Tags: