Life

Sunt sau nu împreună Cristi Comănici și Seya de la Puterea dragostei? Misterul a fost deslușit

Cristi Comănici și Seya de la Puterea dragostei 3 au lămurit misterul relației lor: sunt sau nu împreună cei doi foști concurenți?
29.09.2021 | 13:09
Sunt sau nu impreuna Cristi Comanici si Seya de la Puterea dragostei Misterul a fost deslusit
ADVERTISEMENT

Cristi Comănici și Seya de la Puterea dragostei au dat cărțile pe față. Fratele Biancăi Comănici și cântăreața au spus că sunt foarte apropiați și că au încercat să fie împreună, dar ceva nu a mers.

Cei doi au vorbit deschis despre legătura dintre ei. Seya a spus că preferă să fie prietenă cu Cristian, căci așa se înțeleg mai bine.

ADVERTISEMENT

Și Cristi a fost de acord spunând că el este, deocamdată, indisponibil din punct de vedere sentimental după decepția suferită de relația eșuată cu Mariana.

Cristi Comănici și Seya de la Puterea dragostei au încercat să fie împreună, dar nu s-a putut

„N-am simțit niciunul. Dacă era ceva, am fi simțit. Am încercat să ieșim de două, trei ori. În al doilea rând, sunt indisponibil sentimental”, a spus Cristi Comănici.

ADVERTISEMENT

Seya l-a completat pe Comănici: „Nici eu nu simt că sunt pregătită pentru o relație acum”.

Fratele Biancăi Comănici a mai spus că un alt motiv important care l-a ținut departe de o relație cu Seya este prietenia pe care o are cu Romeo, fostul iubit al cântăreței.

Cristi a mărturisit că nu poate fi cu o fostă iubită al unui prieten. Simte că ar trăda respectiva prietenie, cu toate că relația s-a rupt de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„Nu pot eu. Știind că persoana aia a fost cu un prieten al meu, nu pot. Toată viața a fost așa pentru mine”, a declarat fostul concurent de la Puterea dragostei la Wownews.

Prin ce relații eșuate au trecut cei doi în reality-show-ul de la Kanal D

Bianca i-a zis fratelui ei că ar fi bine să nu spună niciodată niciodată. Ei i-ar plăcea ca Seya să îi fie cumnată, însă nu vrea să se bage în viața intimă a celor doi.

ADVERTISEMENT

Tinerii au spus că nu ar refuza, de pildă, să plece împreună într-o vacanță, strict ca prieteni. După ce au dezvăluit că nu sunt împreună, Seya i-a făcut și o dedicație lui Cristi, interpretând o melodie cu subînțeles.

Vedeta a cântat celebra melodie a Andrei, „Dragostea e tot ce rămâne”, reușind să îl surprindă pe băiat.

Cristi Comănici a încercat să formeze un cuplu de-a lungul sezonului trei Puterea dragostei cu Mariana, însă nu a avut noroc. Seya a tatonat terenul cu Romeo, unul din cei mai buni prieteni ai lui Cristi, însă după doar o săptămână și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

 

ADVERTISEMENT