ADVERTISEMENT
Life

Sunt Smiley și Gina Pistol excesiv de protectori cu Josephine? ”Nu sărim de pe scaun la primul sunet”

Smiley și Gina Pistol nu sunt părinți protectori, spune artistul.
Autor: Andreea Marin | 24.06.2021 | 11:10
Sunt Smiley și Gina Pistol excesiv de protectori cu Josephine? ”Nu sărim de pe scaun la primul sunet”
Sunt Smiley și Gina Pistol excesiv de protectori cu Josephine? ”Nu sărim de pe scaun la primul sunet”. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook

Smiley a vorbit despre cum se descurcă în rolul de părinte, dar și despre cât de protectivi sunt, atât el, cât și Gina Pistol. El este în culmea fericirii de când în viața lui a sosit Josephine.

ADVERTISEMENT

Cât de protectori sunt Smiley și Gina Pistol în calitate de părinți

Artistul a povestit că micuța Josephine este mereu zâmbitoare și veselă, așa că nu plânge prea des. Smiley se bucură din plin de experiența de a fi tată, iar fetița lui este un motiv de bucurie pentru el.

Astfel, Smiley a spus, pentru Viva, că sunt niște părinți relaxați și învață totul pe parcurs, împreună cu fiica lor. Artistul a dezvăluit că el și Gina Pistol au vorbit despre protectivitatea pe care să o aibă asupra copilului, încă dinainte de nașterea acestuia.

ADVERTISEMENT

Ei au stabilit atunci că nu este cazul să fie agitați, și acum încearcă să pună în practică aceste lucru de fiecare dată când fiica lor plânge.

Evită să sară de pe scaun când aud că fetița este nemulțumită de ceva și începe să plângă.

ADVERTISEMENT

Ce fac Smiley și Gina Pistol când fiica lor plânge

Atunci, ei doar încearcă să afle motivul pentru care Josephine este supărată, fără să se panicheze. Mai mult, ei o învață să adoarmă cu muzică.

„Ne-am propus încă de când era în burtă să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea.

ADVERTISEMENT

Chiar suntem normali, aș putea spune, nu sărim de pe scaun la primul sunet, o învățăm să adoarmă cu muzica și cu noi vorbind alături de ea.

Nu ne sperie plânsul, din contră suntem relaxați încercând să depistăm cauza”, a povestit Smiley, care a devenit tată pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Smiley: Josephine va fi bine, dacă Gina este bine

Smiley se preocupă acum de starea de bine a mămicii, pentru că este de părere că atâta timp cât ea se simte fericită, la fel va fi și bebelușa.

„Mi-am dat seama că Josephine va fi bine, dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine”, a povestit Smiley.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!