Sport

Supărare în vestiarul Barcelonei după plecarea lui Messi! Cum au reacționat jucătorii la aflarea veștii

Lionel Messi a părăsit Barcelona după 21 de ani, iar plecarea jucătorul argentinian și-a lăsat amprenta asupra vestiarului de pe Camp Nou
12.08.2021 | 10:22
Suparare in vestiarul Barcelonei dupa plecarea lui Messi Cum au reactionat jucatorii la aflarea vestii
ADVERTISEMENT

Un nou capitol în cariera lui Lionel Messi începe la Paris Saint-Germain, după ce câștigătorul de șase ori al Balonului de Aur și-a finalizat mutarea pe Parc des France pe un contract de doi ani.

Acesta s-a reunit cu Neymar și va juca alături de Mbappe. Datorită mutării la PSG, Messi speră să câstige din nou trofeul mult râvnit de el, și anume Liga Campionilor. Acesta nu a mai câștigat trofeul din 2015.

ADVERTISEMENT

Vestiarul Barcelonei se clatină după plecarea lui Messi

După ce Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou din cauza condițiilor impuse de La Liga, legate de fair play-ul financiar, a urmat momentul în care jucătorul actual al lui PSG și-a luat rămas bun de la foștii săi colegi.

Messi nu a fost singurul care a plâns după despărțirea de Barcelona. Jucătorii rămași pe Camp Nou s-au arătat foarte dezamăgiţi de faptul că Barcelona a rămas fără căpitanul ei.

ADVERTISEMENT

O sursă apropiată de clubul catalan afirmă că spiritul grupului după plecarea lui Messi, nu este unul foarte bun și ca majoritatea jucătoriilor sunt supărați si nervoși.

”Mulți jucători sunt supărați, nervoși și fiecare dintre ei au motive diferite. Neto vrea să plece, Coutinho se plânge de modul cum este tratat, Pjanic se simte înșelat, iar Jordi Alba are un contract nebun pe termen lung. 

ADVERTISEMENT

Poate că toate astea este urmare a modului cum a fost manegeriată echipa în trecut, cu banii aruncați în stânga și în dreapta, dar siutația a fost prezentă chiar și în perioada în care Laporta a câștigat alegerile și până acum”

Datorii de peste 1 miliard de euro

Barcelona se află acum într-o situația financială oribilă, cu datorii în valoare de 1,1 milarde de euro, iar clubul le cere jucătorilor să accepte o tăiere din salariu pentru a economisi cât mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Laporta trebuie să găsească o soluție cât mai rapidă pentru a echilibra balanța. Se zvonește că jucători promițători precum Frenkie De Jong sau Pedri ar fi scoși la vânzare, totul pentru ca Barcelona să își achite datoriile

Antoine Griezmann și Samuel Umtiti au fost huiduiți în amicalul cu Juventus

Antoine Griezmann și Samuel Umtiti au fost printre jucătorii care au fost huiduiţi de fanii catalanilor după victoria de duminică în fața celor de la Juventus pentru trofeul Joan Gamper.

Umtiti a optat chiar să nu sărbătorească alături de coechipierii săi după victorie, postând în schimb un mesaj criptic pe rețelele de socializare, despre care se zvonește că ar fi adresat suporterilor Barcelonei. Între timp fundașul francez și-a sters postarea de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT