Fotbal intern

Supărarea lui Sorin Cârțu după un nou pas greșit al Craiovei: „Nu vezi ca mereu suntem puțin dezavantajați”

19.01.2021 | 19:49
Supararea lui Sorin Cartu dupa un nou pas gresit al Craiovei Nu vezi ca mereu suntem putin dezavantajati
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut iar puncte prețioase, după ce luni seara a reușit doar o remiză pe stadionul Astrei Giurgiu, scor 1-1. Iar Sorin Cârțu este supărat și declară că formația sa ”e mereu puțin dezavantajată”.

Oltenii au patru partide la rând fără succes și pot rămâne la 6 puncte în spatele celor de la FCSB, dacă formația lui Toni Petrea va câștiga meciul de pe terenul Viitorului.

ADVERTISEMENT

Oficialul oltenilor, Sorin Cârțu, este de părere că Universitatea Craiova este dezavantajată deoarece evoluează întotdeauna cu formațiile care au jucat în etapa precedentă cu rivala FCSB.

Sorin Cârțu e trist după un nou meci în care Craiova nu a câștigat

“Nu vezi că mereu suntem puțin dezavantajați? Jucăm cu echipele care joacă înainte cu FCSB. Sunt înfrante de FCSB, după vin toate montate să-și recupereze punctele.

ADVERTISEMENT

Se adună puncte, dar pierdem puțin teren. Mai e timp, sunt destule meciuri până se va definitiva podiumul și până la play-off, deci ai timp să mai îndrepți din ceea ce nu îți iese la un moment dat.

Noi am acționat mai spre sfârșitul perioadei de transferuri până acum. Patronul a promis că se vor face niște transferuri, deci probabil se vor face. Era prin Maldive. Are nevoie de relaxare, la cât a pătimit și prin ce a trecut cu COVID-ul”, a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Craiova e mai eficientă în deplasare

În actuala stagiune, Universitatea Craiova se descurcă mai bine pe teren străin decât pe propria arenă. Craiovenii nu au mai fost învinși într-un joc pe teren străin în campionatul României din martie 2020, atunci când pierdeau în chiar ultima partidă înainte de pauza generată de pandemia de coronavirus. Pe ”Arena Națională”, echipa antrenată de Corneliu Papură era învinsă cu 4-1.

Oltenii au plecat numai cu un punct după deplasarea de la Giurgiu chiar dacă au presat în toată partea secundă pentru a reuși golul care să le aducă cele trei puncte. Giurgiuvenii au deschis scorul prin reușita lui Hugo Sousa, însă Cicâldău a marcat pentru oaspeți înainte de sfârșitul primei părți.

ADVERTISEMENT

„Din ceea ce văd la Craiova, treaba stă în felul următor: dacă ei își doresc să se bată la titlu, au nevoie de un antrenor care e obișnuit cu titlurile. Nu îl cunosc pe Papură și nu vreau să vorbesc mai mult despre el”, a declarat George Florescu la LookPlus.

Universitatea Craiova se află pe locul trei al campionatului, cu 34 de puncte, la trei distanță de liderul FCSB, dar echipa lui Gigi Becali are un meci în minus. CFR Cluj este pe poziția secundă, la egalitate de puncte cu FCSB. În runda următoare, Craiova o va înfrunta pe Viitorul Constanța, pe 23 ianuarie.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT