News

Supărat că nu a fost primit fără mască în magazin, un bărbat a început să ameninţe clienţii cu un cuţit. Video

Un bărbat a început să amenințe cu un cuțit oamenii prezenți într-un supermarket din Sibiu, supărat că nu a fost primit fără mască.
17.06.2021 | 11:25
Suparat ca nu a fost primit fara masca in magazin un barbat a inceput sa ameninte clientii cu un cutit Video
Supărat că nu a fost primit fără mască în magazin, un bărbat a început să ameninţe clienţii cu un cuţit. VideoColaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Agenții de pază ai unui supermarket din Sibiu s-au confruntat cu un client mai puțin obișnuit. Un bărbat a dorit să intre în interiorul magazinului fără mască de protecție.

Când nu a fost lăsat să facă acest lucru, omul a devenit violent și a amenințat clienții și angajații cu un cuțit. Oamenii au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns rapid la fața locului.

ADVERTISEMENT

Supărat că nu a fost primit fără mască în magazin, un bărbat a început să ameninţe clienţii cu un cuţit

Bărbatul de 56 de ani, înarmat cu un cuțit, a amenințat oamenii prezenți în supermarket. Aceștia au părăsit incinta, dar au filmat intervenția poliștilor.

Autoritățile au fost alertate de agentul de pază al spațiului comercial, la data de 16 iunie, în jurul orei 20:15. La fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

ADVERTISEMENT

Individul nu a colaborat nici cu oamenii legii. Acesta s-a manifestat agresiv, iar cei doi polițiști au fost nevoiți să-l imobilizeze.

Iar lupta nu a fost una ușoară. Bărbatul a opus rezistență și a refuzat să asculte indicațiile primite de la oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Întreg incidentul a fost filmat de oamenii care au rămas la intrarea în supermarket. În cele din urmă, sibianul a fost pus la pământ, la propriu.

Ce măsuri au fost luate împotriva bărbatului

Polițiștii au realizat un control corporal și au descoperit că omul avea asupra lui, pe lângă cuțitul pe care îl fluturase în văzul tuturor, și un baston telescopic.

ADVERTISEMENT

Individul a fost condus la secție și amendat pentru că nu avea mască de protecție. Mai mult, pe numele acestuia a fost depusă o plângere penală pentru lovire sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

„Sibianul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde i s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenției, fiind sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măștii sanitare,” a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, în direct la Antena 3.

„De asemenea, în urma acestui incident, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu,” a adăugat.