Sport

Super avantajele l-au îmbogățit! 7 evenimente din fotbal i-au adus unui parior inspirat peste 25.000 de lei

Un parior inspirat a beneficiat de toate avantajele Superbet și s-a îmbogățit cu 25.000 de lei. Norocosul a mizat pe 7 evenimente din fotbal.
29.05.2023 | 19:41
Super avantajele lau imbogatit 7 evenimente din fotbal iau adus unui parior inspirat peste 25000 de lei
Bilet câștigător la pariuri cu doar 7 evenimente. Pariorul norocos a profitat de toate super avantajele propuse de Superbet. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Loviturile la pariuri se țin la lanț la sfârșitul lunii mai. Câștigul de 25.000 de lei vine doar la trei zile după ce un alt parior a luat 30.000 de lei cu doar 9 meciuri, dar care a beneficiat de SuperAvantaj. De această dată, norocosul a beneficiat de toate avantajele puse în joc de Superbet.

Câștig de 25.000 de lei la pariuri! Norocosul a beneficiat de toate super avantajele

Cu doar 20 de lei mizați, omul nostru norocos a reușit să dea lovitura la pariuri și să își treacă biletul la categoria BigWin. A mizat pe șapte evenimente din fotbal și a ajuns mai bogat cu 25.020,00 lei după ce meciurile s-au înverzit treptat. Totuși, numeroasele bonusuri oferite de Superbet l-au ajutat enorm pe pariorul inspirat.

ADVERTISEMENT

Concret, omul nostru a profitat de toate avantajele Superbet, inclusiv trei SuperCote, dar și un SuperAvantaj la meciul nebun Southampton – Liverpool 4-4. „Cormoranii” au condus cu 2-0, iar varianta „2 solist” a fost validată, Ulterior, „Sfinții” au întors și au condus cu 4-2, iar varianta „1 solist” s-a înverzit.

Cele două formații au terminat, în cele din urmă, la egalitate, astfel, varianta „X” a devenit și ea câștigătoare. Pariorul nostru inspirat a mizat pe victoria lui Liverpool, iar grație bonusurilor consistente oferite de Superbet biletul a rămas în joc.

ADVERTISEMENT

Emoțiile s-au ținut lanț la meciurile de pe biletul câștigător

Cotele au fost mari, însă inspirația a fost și mai mare pentru pariorul nostru care a mers câștigător pe victoria lui Sepsi cu Universitatea Craiova, SuperCotă 6.50. Marius Ștefănescu a reușit să înscrie pentru fosta echipă a lui Cristiano Bergodi în minutul 90+4.

Biletul a debutat de la ora 18:30 cu patru meciuri din ultima etapă de Premier League. Aston Villa a bătut-o la limită pe Brighton, scor 1-0, suficient încât varianta „1 solist” să devină verde. De asemenea, Manchester United s-a impus la o diferență de un gol, scor 2-1 cu Fulham, dar varianta „1 solist” a fost cea câștigătoare.

ADVERTISEMENT

La egalul dintre Southampton și Liverpool, omul nostru a mizat pe victoria „cormoranilor”, însă datorită avantajului Superbet, alegerea a devenit verde. Victoria clară a lui Tottenham cu Leeds, scor 4-1, a fost singura partidă la care norocosul nu a avut nicio emoție.

Tot pe bilet s-au regăsit și ultimele două meciuri din play-off-ul SuperLigii. Omul nostru inspirat a mers pe victoria lui Sepsi cu Universitatea Craiova care a avut cea mai mare cotă de pe bilet, dar și pe succesul campioanei Farul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Superbet

Inspirat a ales omul nostru și la derby-ul din Serie A Juventus – AC Milan. Fie că este vorba despre noroc, știință sau inspirație, pariorul a mizat pe victoria „diavolilor” și a făcut-o câștigător. Echipa lui Stefano Pioli s-a impus cu 1-0, iar SuperCota de 3.10 s-a înverzit. Cu mare atenție la super bonusurile oferite de Superbet, pariorii pot avea șanse mult mai importante de a obține profit.

ADVERTISEMENT