Sport

Super bilet la pariuri! A luat 8.000 de euro cu doar 9 lei, deși nu a avut nicio cotă de 2,00 sau mai mare!

Un parior inspirat a dat lovitura la pariuri cu doar 9 lei. A făcut aproape 40.000 de lei, aproximativ 8.000 de euro, cu un bilet pe care nu și-a asumat riscuri prea mari.
02.04.2022 | 23:20
Super bilet la pariuri A luat 8000 de euro cu doar 9 lei desi nu a avut nicio cota de 200 sau mai mare
Super bilet la pariuri! A luat 8.000 de euro cu doar 9 lei, deși nu a avut nicio cotă de 2,00 sau mai mare!
ADVERTISEMENT

Super câștigul a fost realizat și cu ajutorul bonusurilor, de care pariorul a știut să profite foarte bine. A avut 20 de partide pe bilet, motiv pentru care a primit 70% din câștigul inițial în plus. Și s-a alăturat unei liste de super câștigători în luna martie.

Bilet Superbet

A dat lovitura la pariuri cu doar 9 lei. A avut 20 de meciuri pe bilet, iar cea mai mare cotă a fost 1,95. Doar din superbonus a luat peste 16.000 de lei

Uneori nu e nevoie să îți asumi riscuri atât de mari la pariuri, dacă te folosești corect de bonusuri. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a avea șanse mai mari de a bifa un “big win”.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost 1,95, un GG la Țara Galilor – Cehia. Cotă care a fost bifată fără emoții, după ce a fost 1-1 la pauză. Nu s-a mai marcat în repriza secundă, dar nici nu mai conta.

Bilet Superbet

Un alt GG, de cotă 1,90, a fost bifat cu succes la partida Austria – Scoția 2-2. Gazdele au marcat de două ori în ultimul sfert de oră pentru a înverzi o altă cotă foarte importantă de pe bilet.

ADVERTISEMENT

Singurele emoții de pe biletul câștigător au fost la partida Anglia U20 – Germania U21. Un GG a fost bifat verde după golul din minutul 87 al oaspeților

Pariorul a profitat și de cota superextra de la Albania U21 – Anglia U21, o excelentă 1,35. Iar oasepții au obținut o victorie facilă, 3-0, chiar dacă s-a conturat abia în repriza secundă.

Cele mai mari emoții au venit de la confruntarea de U20 dintre Anglia și Germania, în Elite Ligue. S-a jucat GG, la cotă 1,62. Gazdele s-au distanțat repede pe tabelă și au avut 3-0. Golul izbăvitor, marcat de oaspeți, a venit în minutul 87. S-a terminat 3-1 pentru Anglia U20.

ADVERTISEMENT

În fine, pe biletul câștigător a fost și un meci de tenis, din competiția masculină de la Miami. Hubert Hurkacz l-a învins pe Lloyd Harris, în două seturi, în drumul său spre fazele superioare. Polonezul s-a oprit în cele din urmă în semifinale, învins de Carlos Alcaraz.

Sunt din ce în ce mai multe bilete câștigătoare, așa că poți consulta oferta Superbet pentru a-ți demonstra inspirația și pentru a obține asemenea câștiguri spectaculoase.

ADVERTISEMENT