Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment al începutului de an! Tom Brady, record în NFL

Razvan Nicolae   
in Sporturi
03/02/2018, 16:59
Super Bowl, cel mai aşteptat eveniment al începutului de an! Tom Brady, record în NFL

Super Bowl 52 este evenimentul începutului de an în sportul nord-american. Iubitorii fotbalului american au parte de un meci de cinci stele. Philadelphia Eagles – New England Patriots se vor duela pe US Bank Stadium din Minneapolis.

New England Patriots a ajuns în finala NFL pentru a treia oară în ultimele patru sezoane. “Patrioţii” au câştigat de cinci ori Super Bowl-ul şi sunt campionii en-titre, după ce au cucerit trofeul “Vince Lombardi” la ediţia de anul trecut. Tom Brady quarterback-ul celor de la New England Patriots este al al 8-lea Super Bowl din carieră.

Justin Timberlake, show în pauza Super Bowl 2018

Philadelphia Eagles este la a treia finală de Super Bowl, precedentele două fiind pierdute în 1981 şi 2005. În urmă cu 13 ani, “vulturii” erau învinşi chiar de adversarii din ultimul act care se va disputa luni noapte.

Ca în fiecare an, show-ul din pauza Super Bowl-ului va fi asigurat de Justin Timberlake, acesta susţinând un recital pentru a treia oară într-o finală NFL. Pink a fost invitată să cânte imnul Statelor Unite ale Americii. 

Ştirea MOMENTULUI

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.