Pariuri sportive

Super Bowl, cel mai mare spectacol sportiv al Americii

02.02.2019 | 20:03
Super Bowl cel mai mare spectacol sportiv al Americii

Super Bowl, disputat prima dată în 1967, este finala campionatului de fotbal american, eveniment ce atrage an de an interes uriaș pentru fanii de peste Ocean. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri și cazinou Betano, numărul telespectatorilor va depăși din nou 100 de milioane!

New England Patriots, favoriți să egaleze recordul de 6 Super Bowl-uri câștigate

New England Patriots e cotată de casele de pariuri ca favorită la Super Bowl, împotriva rivalei din vest Los Angeles Rams. Patriots e echipa cu cele mai multe finale jucate, 10 la număr, dintre care a câștigat 5. Al șaselea succes ar egala recordul stabilit de Pittsburgh Steelers, și ar face formația din New England lideră atât la Super Bowl-uri jucate cât și câștigate. Interesul ridicat se vede și în oferta caselor de pariuri, iar Betano a pregătit peste 200 de opțiuni de pariere pentru Super Bowl și cote cu marjă 0%!

Stadion de 1,6 miliarde de dolari

Super Bowl se dispută, în premieră, în Atlanta. Stadionul Mercedes-Benz a fost deschis în 2017 și a costat 1,6 miliarde de dolari. Recordul de audiență a fost stabilit în ianuarie 2018, tot la un meci de fotbal american: 77,430 spectatori. Arena este folosită pentru ambele tipuri de fotbal – cel american și cel numit de americani „socccer”, fiind casa echipei din NFL Atlanta Falcons și a campioanei din Major League Soccer, Atlanta United.

Spectacol din toate punctele de vedere: Maroon 5 va concerta la pauză

Muzica a făcut parte din spectacolul Super Bowl încă de la prima ediție, iar imnul din deschidere și concertul de la pauza meciului sunt între principalele puncte de atracție. Imnul Statelor Unite va fi cântat de Gladys Knight, iar între reprize fanii se vor bucura de un concert susținut de Maroon 5. În ultimii ani, voia bună la pauză a fost asigurată de muzicieni ca Justin Timberlake, Lady Gaga, Bruno Mars sau Beyonce.

Misiunea Betano: două pariuri pe Super Bowl aduc un premiu

Săptămânal, Betano oferă premii în urma misiunilor. Toate evenimentele importante au misiuni speciale, iar clienții casei de pariuri sunt premiați dacă o îndeplinesc. Pentru Super Bowl, sarcina e extrem de simplă: e nevoie de 2 bilete cu o singură selecție!