Sporturi

Super Bowl, în pericol din cauza unui frizer. Doi jucători au intrat în carantină

05.02.2021 | 09:13
Super Bowl in pericol din cauza unui frizer Doi jucatori au intrat in carantina
ADVERTISEMENT

Super Bowl, marea finală a campionatului de fotbal american, este în pericol de a nu se putea desfășura din cauza unui frizer care a aflat că are Covid-19 în timp ce îi tundea pe jucătorii de la Kansas City Chiefs.

Kansas City Chiefs și Tampa Bay Buccaneers ar trebui să dispute, duminică, 7 februarie, finala campionatului de fotbal american, Super Bowl.

ADVERTISEMENT

Cel puțin 20 de jucători de la Kansas City Chiefs, inclusiv vedeta Patrick Mahomes, au intrat în contact cu stilistul care a fost testat pozitiv.

Un frizer depistat cu coronavirus pune în pericol desfăşurarea Super Bowl

Frizerul, care îl tundea pe Daniel Kilgore când a primit informația că este infectat, a lăsat imediat foarfeca pe masă și a părăsit cantonamentul formației Kansas City, dar desfășurarea Super Bowl este deja pusă în mare pericol.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului Marca, Daniel Kilgore și Demarcus Robinson, care fusese primul jucător tuns, au intrat deja în izolare, iar ceilalți jucători care au fost contacți cu stilistul urmează să fie testați pentru a se putea stabili dacă vor putea juca în Super Bowl.

Frizerul fusese testat negativ cu cinci zile înainte, dar a ieşit pozitiv la cotrolul efectuat chiar în ziua programării, la clubul din Kansas City. Kligore a rămas cu părul jumătate tuns şi a postat noua sa înfăţişare pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Protocolul NFL prevede că un contact la mai puțin de doi metri sau o întâlnire de mai mult de 15 minute într-un loc închis cu cineva care dă rezultate pozitive este suficientă pentru a putea fi decretată o închidere a activității și intrarea în izolare.

Patrick Mahomes este quarterback-ul echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, cu care a reuşit să câştige ultimul Super Bowl, la finalul căruia a fost declarat cel mai bun jucător de pe teren. Jucătorul de 25 de ani a semnat prelungirea înțelegerii cu actuala s-a echipă. Contractul, în valoare de 477 de milioane de dolari pe 10 ani, este cel mai mare din istoria sportului mondial.

ADVERTISEMENT

O vedetă Youtube a plătit nu mai puțin de 800.000 de dolari pentru a se putea întâlni și a lua masa cu idolul său din fotbalul american, Tom Brady, jucător la Tampa Bay Buccaneers.

ADVERTISEMENT