Stiri sportive

VIDEO/ DEZASTRU pentru Petrescu! “Va fi DAT AFARĂ”

UPDATE / Presa din Rusia îl vede pe Dan Petrescu dat afară de la Dinamo Moscova, părerea aceasta avînd-o şi redactorul ziarului Sport-Express....
06.04.2014 | 20:25
VIDEO DEZASTRU pentru Petrescu Va fi DAT AFARA
ADVERTISEMENT

UPDATE / Presa din Rusia îl vede pe Dan Petrescu dat afară de la Dinamo Moscova, părerea aceasta avînd-o şi redactorul ziarului Sport-Express.

petrescu

UPDATE!  ”Foarte greu de vorbit. Nu ne aşteptam la un asemenea rezultat. Am inceput foarte bine, am avut 3-4 ocazii, după care Anji a marcat. Acolo s-a rupt meciul, am căzut psihic şi fizic, ceea ce e nepermis. Toată echipa a jucat rău azi, când pierzi 0-4 e greu de spus ceva. E greu să revii. La fiecare meci, şi cu Tomsk, de la 0-1, şi cu ŢSKA, ne-am gândit că poate putem întoarce. Anji a fost foarte motivată, schimbată în bine anul acesta, iar cu jucătorii care au venit au altă echipă faţă de anul trecut. Toţi sîntem vinovaţi, dar cred că unii jucători nu au făcut cinste lui Dinamo.” a spus românul după umilinţa de la Mahacikala.

ADVERTISEMENT

Vezi VIDEO cu declaraţia lui Dan Petrescu:

În urma acestei înfrîngeri, formaţia lui Dan Petrescu are 7 puncte în spatele liderului Zenit. Runda următoare Dinamo Moscova se deplasează la Volga, ocupanta locului 15.

Vezi VIDEO cu rezumatul meciului:

Finalul meciului! Dan Petrescu a fost umilit de Anji, scor 0-4.

Min 89: Dinamo Moscova încasează un nou gol! Anji conduce cu un incredibil 4-0!

Min 66: GOOL Anji! Formaţia lui Dan Petrescu este umilită de ocupanta ultimei poziţii în liga rusă.

ADVERTISEMENT

Pauză! Bursucul e obligat să-şi motiveze jucătorii pentru a spera la puncte.

Min 30: Dezastru pentru Dan Petrescu! Anji conduce cu 2-0 după golul lui Smolov.

Min 11: Anji a deschis scorul prin Bucharov.

A început meciul!

Trupa lui Dan Petrescu se gîndeşte din nou la titlu după victoria din ultima etapă, chiar dacă egalurile recente cu Rubin şi Kuban le cam „omorîseră” speranţele.

Dinamo Moscova nu e o echipă constantă. Punct. Chiar dacă nu a mai pierdut în campionat din noiembrie, trupa lui Dan Petrescu se împiedică cînd îi e lumea mai dragă. Aşa s-a întîmplat şi în urmă cu două săptămîni, pe terenul lui Kuban, unde Dinamo a fost egalată pe final, dar şi o rundă mai tîrziu, la remiza de acasă cu Rubin Kazan. Cele două rezultate de egalitate au zdruncinat moralul moscoviţilor, însă victoria din ultima etapă de la Tomsk cu 3-1 a readus moralul la cote înalte în rîndul jucătorilor lui Dan Petrescu. E un „carusel mental” cu mari variaţii de la o etapă la alta, ca o sinusoidă.

ADVERTISEMENT

Urmează examenul de pe terenul lui Anji, ultima clasată. „Lanterna roşie” a obţinut un singur succes în acest sezon, abia pe 9 martie, „acasă” cu Rubin Kazan. Asta nu înseamnă că nu poate pune probleme, în condiţiile în care acum două etape a scos un egal la Moscova, cu Spartak. Anji a pierdut în ultima etapă la Ural cu 1-2 şi în mare proporţie şi-a pecetluit soarta în primul eşalon, fiind la o distanţă de 9 puncte de primul loc de deasupra liniei retrogradării.

Dinamo Moscova are nevoie de victorie pentru a se menţine în lupta pentru titlu şi pleacă net favorită în acest meci, însă nu va fi deloc simplu pentru trupa lui Dan Petrescu.  Meciul începe la ora 15:00.

ADVERTISEMENT
Tags: