Fotbal intern

STEAUA! Rădoi nu l-a vrut pe Tamaş niciodată! Vezi aici motivul!

UPDATE 15:00. ...
19.07.2015 | 15:08
STEAUA Radoi nu la vrut pe Tamas niciodata Vezi aici motivul
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:00. 

Surpriză uriaşă la Steaua. Deşi soarta lui Gabi Tamaş părea definitiv pecetluită la echipa campioană, fostul fundaş ar putea să nu fie totuşi dat afară. Şansele nu sînt foarte mari, dar există. Sursele FANATIK.RO susţin că, în cursul acestei zilei, Gigi Becali a discutat cu Mirel Rădoi despre soarta fotbalistului!

Gigi Becali a discutat cu Rădoi şi i-a cerut acestuia să îi mai dea o şansă: “Finule, Tamaş a jucat foarte bine şi nu pot aduce un fundaş la fel de bun în acest moment decît pentru o sumă foarte mare de bani. Mai acordă-i o şansă. Dă-i o amendă mare, ia-i 25 la sută din salariu, dar lasă-l să rămînă la Steaua“, ar fi sunat discursul lui Gigi Becali. Rădoi, un tip extrem de corect şi de orgolios, nu a acceptat deocamdată cererea patronului său, dar nu a mai fost la fel de tranşant ca după meciul cu Pandurii. “Rădoi nu a spus că e de acord, dar nici nu a zis nu. I-a transmis lui Becali că Tamaş nici nu s-a agitat să insiste să fie reprimit în lot şi asta l-a deranjat. Acum sînt şanse, chiar dacă nu foarte mari, ca Tamaş să fie reprimit“, afirmă sursele noastre.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana României a fost zguduită zilele acestea de un imens scandal după ce Gabriel Tamaş a lipsit de la antrenamentul de vineri dimineaţă, iar Mirel Rădoi l-a exclus din lot. FANATIK.RO vă prezintă, în EXCLUSIVITATE, adevăratul motiv pentru care Tamaş a fost înlăturat de Rădoi.

STEAUA. “Naşule, nu o să îl pot controla niciodată!”

STEAUA. La venirea sa în această vară, Mirel Rădoi a purtat o discuţie cu Gigi Becali referitoare la Gabriel Tamaş. Sursele FANATIK.RO dezvăluie dialogul purtat de antrenor cu patronul său: “Naşule, nu îl vreau pe Tamaş în lot. Nu o să îl pot controla niciodată. Am fost colegi la naţională, prieteni, am fost la şpriţuri împreună. Nu mă voi putea impune în faţa lui şi vom avea probleme“, i-a transmis Rădoi lui Becali, rugîndu-l practic să  renunţe la apărător.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Florin Manea, surprins de discursul lui Rădoi! “NU mă aşteptam la decizia asta!” 

Patronul campioanei l-a convins însă pe finul său că Tamaş este important pentru Steaua în vederea accederii în grupele Ligii Campionilor, promiţîndu-i că va avea personal grijă ca fostul dinamovist să nu calce strîmb. Faptul că Rădoi nu l-a vrut pe Tamaş a ajuns şi la urechile celui din urmă, iar relaţia cu tehnicianul s-a răcit de atunci. Chiar dacă Rădoi l-a folosit titular, cei doi aproape că nici nu îşi vorbeau!

STEAUA. Ce a făcut Tamaş? “Patroane, a băut în Centrul Vechi!”

STEAUA.. Vineri, Gabi Tamaş nu a venit la antrenament. Cum Varela era accidentat, Rădoi a fost pus într-o situaţie jenantă, fără cei doi fundaşi centrali titulari. A decis instant ca Tamaş să fie exclus din lot. Era oportunitatea ideală pentru a-şi pune în practică planul iniţial. La urechile oficialilor stelişti a ajuns şi motivul pentru care fostul dinamovist nu a venit la antrenament: ar fi petrecut cu alţi jucători, nu de la Steaua.

ADVERTISEMENT

Se întoarce Sănmărtean în România? Fotbalistul a luat DECIZIA

Sursele FANATIK.RO continuă dezvăluirile: “Rădoi a discutat cu mîna dreaptă a patronului în staff-ul echipei şi l-a pus pe aceasta să îl informeze pe Gigi Becali. Ceea ce a şi făcut. Becali a fost sunat şi i s-a transmis că Tamaş a băut în Centrul Vechi, nu că nu s-ar fi trezit. L-a aşteptat la cotitură, iar Tamaş a comis eroarea pe care Rădoi o căuta”, spun sursele noastre.

479578_479578_tamas_centrul_vechi

(Această poză a fost postată cu o seară înainte ca Tamaş să fie exclus din lot şi a fost făcută chiar de fotbalist.)

ADVERTISEMENT

STEAUA. Variantă BOMBĂ! “Are oferte din SERIE A, scandalul îi pică bine!”

STEAUA. Persoane din anturajul clubului vin cu o variantă bombă, dar cît se poate de reală, cofirmată şi din alte surse. Astfel, se pare că Tamaş ar fi primit cîteva oferte în ultima perioadă, dintre care una de la Frosinone, echipă nou promovată în Serie A.

STEAUA. FOTO / Campionii au făcut un gest SUPERB: “O zi specială din viaţa mea!” 

Doar că Gigi Becali i-ar fi transmis înainte că nu va fi lăsat să plece gratis de la echipă în cazul unei propuneri. “Tamaş are oferte bune din străinătate. El ştia că Rădoi va căuta să scape de el, nu mai suporta situaţia pe care o avea la Steaua. Aşa că nu i-a mai păsat de ceea ce se întîmplă. Acest scandal îi pică bine. Dacă va fi dat afară, va semna rapid cu altă echipă“, spun sursele FANATIK.RO.

STEAUA. “Nu mai continuă la noi! E decizia mea!”

După partida cu Pandurii, Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia lui Tamaş, anunţînd despărţirea definitivă de acesta.

“Tamaş nu s-a prezentat la antrenament. Ştia că disciplina va fi numărul 1, le-am zis. Tamaş nu mai poate face parte din lotul nostru. Strică atmosfera la echipă. Din punctul meu de vedere, Tamaş nu va mai continua la Steaua.

Un titular de bază AVERTIZEAZĂ: “Alcenat NU VA STA mai mult de şase luni la Steaua!” 

Îmi pare rău pentru el, este un jucător important. Nu este adevărat că a avut probleme cu telefonul. 

Noi ştim ce a făcut, chiar dacă a venit cu un motiv pueril. Ştia că Varela e accidentat, dar el nu a venit la antrenament. A fost decizia mea, iar orice se va întîmpla mai sus de mine el nu va continua la Steaua. I-am acordat încredere, dar el nu a vrut să rămînă în acest lot”, a spus Mirel Rădoi.

300.000 de euro e salariul anual pe care Tamaş îl are la Steaua

ADVERTISEMENT