Sport

SUPER EXCLUSIV! Gigi Becali dă lovitura: Rădoi şi Olăroiu la Steaua

Gigi Becali pregăteşte în taină viitorul Stelei, din care nu va face parte, mai mult ca sigur, Costel Gâlcă. Deşi înaintea partidei cu ASA Tg. Mureş, Becali l-a apărat pe antrenorul său,...
04.05.2015 | 22:05
SUPER EXCLUSIV Gigi Becali da lovitura Radoi si Olaroiu la Steaua

Gigi Becali pregăteşte în taină viitorul Stelei, din care nu va face parte, mai mult ca sigur, Costel Gâlcă. Deşi înaintea partidei cu ASA Tg. Mureş, Becali l-a apărat pe antrenorul său, surse din anturajul patronului susţin că soarta acestuia e pecetluită. Din vară, indiferent de rezultatele pe care le va avea Gâlcă la acea oră, tehnicianul va fi demis!

Prima ţintă: OLĂROIU, noul antrenor principal!

STEAUA. Multă lume s-a întrebat de ce este atît de liniştit Gigi Becali în privinţa lui Gâlcă, în condiţiile în care acesta ar putea rata titlul cu Steaua. Răspunsul a fost dat, pentru FANTIK.RO, de oamenii de încredere ai patronului stelist: “Gigi nu se stresează. Pe de o parte e convins că Steaua va merge în preliminariile  Ligii Campionilor pentru că ASA va avea probleme cu UEFA din cauza statutului, iar de pe altă parte pentru că a primit deja acceptul a doi oameni importanţi pentru sezonul viitor: Cosmin OLĂROIU şi Mirel RĂDOI!”, susţin sursele noastre.

ROM NIA TREMURĂ! RĂZBOIUL E APROAPE! RUSIA ATACĂ MOLDOVA!!!

Conform acestora, Olăroiu ar trebui să devină din vară NOUL ANTRENOR PRINCIPAL al echipei. “Olăroiu a vorbit cu Gigi şi i-a zis că s-a săturat de arabi. A făcut mulţi bani şi e tentat de o întoarcere în România. Cum la naţională postul e blocat, Olăroiu i-a spus că vrea să revină la Steaua. Nu vrea un salariu mare, vrea doar ca Gigi să îl lase să decidă în privinţa echipei. Visul lui Olăroiu e să joace din nou în Liga Campionilor!”, afirmă apropiaţii lui Gigi.

RĂDOI se întoarce: antrenor secund sau MANAGER GENERAL?

STEAUA. Acceptul verbal obţinut de la Olăroiu nu e singura lovitură pregătită de Gigi Becali pentru fanii care l-au contestat în ultima vreme. Conform aceloraşi surse de încredere ale FANATIK.RO, Becali s-ar fi înţeles şi cu finul său, Mirel Rădoi, pentru ca acesta să revină în Ghencea.

MIHAELA RĂDULESCU, GRAVIDĂ?! Ce a spus VEDETA PRO TV!

“Gigi şi Mirel au pus la punct revenirea fostului căpitan la Steaua. Există o singură dilemă, funcţia pe care o va ocupa Rădoi. Gigi i-a propus iniţial să fie secundul lui Olăroiu, dar apoi i-a transmis că, dacă nu e tentat să antreneze, poate fi noul manager general al echipei, mai ales că situaţia lui Meme, aflat în puşcărie, este incertă şi pentru sezonul viitor. Mirel încă nu a dat răspunsul final în privinţa postului pe care îl vrea la Steaua, dar l-a asigurat pe Gigi că se întoarce sigur!”, au dezvăluit sursele noastre.

Performanţe uriaşe pentru ei la Steaua

STEAUA. Mirel Rădoi a fost la Steaua în perioada 2000-2008 şi l-a avut în trei rînduri antrenor pe Cosmin Olăroiu. Primul mandat al lui Oli la Steaua a fost unul de scurtă durată, fără vreo performanţă notabilă, între iulie şi octombrie 2002. Al doilea descălecat al tehnicianului a fost însă unul foarte important în ceea ce înseamnă istoria Stelei de după Revoluţie: între decembrie 2005 şi iunie 2007. Între timp, Rădoi devenise căpitanul şi liderul vestiarului Stelei.

VICTOR PONTA, MESAJ DESPRE SITUAŢIA MOLDOVEI!!!

Au luat titlul la finalul sezonului 2005-2006, ultimul al “roş-albaştrilor” pînă la perioada Laurenţiu Reghecampf. A luat apoi şi Supercupa în dauna Rapidului, dar cea mai importantă performanţă a venit pe plan european. A preluat echipa de la Protasov, deja calificată în primăvara Cupei UEFA şi a ghidat-o pînă în semifinale, fiind la doar un pas de finaal competiţiei. Coşmarul de la Middlesbrough a fost cel mai greu moment pentru Rădoi şi Olăroiu la Steaua. Cu Oli antrenor şi Mirel Rădoi căpitan, Steaua a obţinut prima calificare în Liga Campionilor din era Gigi Becali. A terminat pe trei o grupă cu Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev, înaintea ucrainenilor.

ANUNT SFASIETOR!!! “SÎNT LA UN PAS DE MOARTE!!!” PREZENTATOAREA TV….

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA! Toată Rusia este în STARE DE ŞOC!

A MURIT UN MARE CANTARET!!! MILIOANE DE FANI I-AU FREDONAT SUPER HITUL!!! VEZI VIDEO!!!

ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA GIGI BECALI! HORIA IVANOVICI ÎL DESFIINŢEAZĂ PE PATRONUL STELEI!!!

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS “DA”! ADIO!

TRANZACŢIA DECENIULUI: PRO TV A FOST VÎNDUT!

VIDEO! REVOLTĂTOR! CĂLĂTOR FĂRĂ BILET, SNOPIT DE CONTROLORII RATB!

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZZ! L-A IERTAT!