Life

Exclusiv. Detalii explozive despre noua relația a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. Afaceristul i-a luat cameră la cel mai de fiță hotel

05.01.2021 | 23:52
Exclusiv Detalii explozive despre noua relatia a Biancai Dragusanu cu Gabi Badalau Afaceristul ia luat camera la cel mai de fita hotel
ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă imagini în exclusivitate cu Bianca Drăgușanu și noul iubit, Gabi Bădălău, un afacerist român cu care s-a cuplat cu doar o zi în urmă, după ce acesta a ajuns în Dubai, unde blonda se află dinainte de Revelion. Cei doi sunt în tatonări de ceva timp, iar acum, că ambii sunt singuri, fără obligații, au dat o șansă idilei lor. Vă dezvăluim tot parcursul relației care datează de doar două zile și îi are ca protagoniști pe divă și omul de afaceri.

Bianca Drăgușanu, îndrăgostită lulea de Gabi Bădălău, fostul Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu este liberă ca pasărea cerului după ce s-a despărțit de Alex Bodi, la finele lunii noiembrie, însă nu a pierdut timpul degeaba și s-a aruncat rapid în brațele unui alt afacerist român. Gabi Bădălău, noul iubit al divei, fost partener de viață, culmea, și al Danielei Crudu, dar și al unei celebre artiste de la noi din țară, Claudia Pătrășcanu, cu care are un copil, este un vânător de vedete din România.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare Kanal D este acum în compania celebrului bărbat, care a făcut mai multe victime printre vedetele din showbiz-ului autohton, iar acum pare că i-a picat în mreje și Bianca Drăgușanu, care, cel mai probabil, se consolează după separarea de fostul soț.

Bianca Drăgușanu și noul iubit, în Dubai
Bianca Drăgușanu și noul iubit, în Dubai

Deși a spus că se află în Dubai singură, cu prietenii, iată că, de fapt, fosta nevastă a lui Victor Slav nu a rezistat prea mult timp fără companie, deși spunea, în urmă cu ceva timp, că nu vrea să se implice într-o relație, căci ar fi o relație pansament, după experiența trăită cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Bianca și noul iubit stau deja împreună în același hotel, în Dubai

Ciudat este faptul că Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu sunt prietene la cataramă, căci au fost amândouă asistentele lui Capatos șid e atunci au rămas bune prietene. Tot amândouă obișnuiau să meargă pe vremuri apuse în Dubai, locația de suflet a

Imediat după ce s-au cuplat, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și s-a mutat într-un hotel de lux, The Ritz Carlton Dubai, unde cazarea este foarte scumpă, de ordinul sutelor de euro. Nu știm însă dacă cei doi și locuiesc acum în aceeași cameră de hotel, însă cert este că Bădălău încearcă din răsputeri să-i facă pe plan divei și scoate mii de euro din buzunar să-i facă poftele.

ADVERTISEMENT