Simona Halep

SUPER FOTO / Cum arăta Simona Halep în şcoala generală. “Era uneori poate prea cuminte pentru un copil la acea vîrstă!”

SIMONA HALEP. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami unde o va întîlni pe americanca Sloane Stephens. Toate aceste rezultate sînt răsplata pentru...
31.03.2015 | 19:52
SUPER FOTO  Cum arata Simona Halep in scoala generala Era uneori poate prea cuminte pentru un copil la acea virsta
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami unde o va întîlni pe americanca Sloane Stephens. Toate aceste rezultate sînt răsplata pentru dedicaţia lui Halep pentru sportul alb, pe care îl practică de cînd era mică. Click pe poză SUS în GALERIA FOTO 

SIMONA HALEP. A făcut şcoala generală în Constanţa, directoarea Aneta Dragnea, amintindu-şi cu drag de Halep: ”Îmi amintesc şi acum cînd intram în clasă şi îi vedeam direct ochii mari. Stătea în a treia bancă de pe rîndul de la mijloc şi primele lucruri pe care le remarcam cînd intram la oră erau faţa ei şi ochii expresivi. Era cuminte, uneori poate prea cuminte pentru un copil la acea vîrstă, dar ea de mică îşi consuma toată energia concentrîndu-se la tenis”, a declarat directoarea şcolii pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP. Chiar dacă s-a concentrat încă de mică pe tenis, campioana noastră nu rămînea în urmă nici cu lecţiile, îşi aminteşte directoarea: “Poate nu vă vine să credeţi, dar niciodată nu rămînea în urmă cu lecţiile, deşi era mult timp plecată în cantonamente, la concursuri şi era ocupată cu antrenamentele. Îşi suna colegii şi lua temele şi cînd venea la ore, era cu totul la zi. Cel mai mult îi plăcea matematica. Învăţa de plăcere şi prindea foarte repede informaţiile, făcea legături logice rapid, stătea foarte bine la acest capitol. Îl plăceau şi orele de limba română, dar la matematică era mai activă”, a declarat Aneta Dragnea pentru Click.ro.

Vezi poze cu SIMONA HALEP de cînd era în şcoala generală în GALERIA FOTO de mai sus (Sursa foto: Click.ro). Sportiva va juca în sferturi la Miami cu Sloane Stephens, miercuri la o oră ce urmează să fie stabilită.

ADVERTISEMENT