SUPER FOTO / Cum au petrecut vedetele din sport Valentines Day! Ronaldo, cea mai tristă aniversare

Lumea sportivă a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor, chiar dacă competiţiile sportive sînt în plină desfăşurare. Vedetele din sport au postat pe reţelele de socializare poze cu iubitul sau...
15.02.2015 | 13:38
SUPER FOTO  Cum au petrecut vedetele din sport Valentines Day Ronaldo cea mai trista aniversare

Lumea sportivă a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor, chiar dacă competiţiile sportive sînt în plină desfăşurare. Vedetele din sport au postat pe reţelele de socializare poze cu iubitul sau iubitele lor în ipostaze intime. Au fost şi sportivi care nu au partener, dar care au ţinut să le transmită fanilor un mesaj de  Valentines Day! 

Caroline Wozniacki a ţinut capul de afiş al ziarelor în vara anului trecut cînd s-a despărţit de celebrul jucător de golf, Rory Mcilroy. Cei doi păreau un cuplu perfect şi lumea îi vedea deja în drum spre altar, însă certurile tot mai dese din 2014 a adus ruptura dintre cei doi. Caroline pare că se simte foarte bine şi a trecut peste despărţirea de Rory şi le-a urat tuturor fanilor de Ziua Îndrăgostiţilor, chiar dacă ea nu şi-a găsit încă sufletul pereche. (VEZI ÎN GALERIE FOTO MESAJUL LUI WOZNIACKI)

roryweb22s-4-web

Fotbaliştii nu au făcut notă discordantă şi s-au pozat cu iubitele în ipostaze romantice, făcînd deliciul fanilor de pe reţelele de socializare. Jucătorul lui United, Marcos Rojo a fost unul dintre primii jucători care le-a fanilor echipei din Manchester toate cele bune. El s-a pozat cu iubita lui Eugenia Lusardo. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIE FOTO)

Rojo-Manchester-United-512413

Radamel Falcao s-a pozat cu soţia lui, Lorela Taron în Tower Brigde în Londra, unul dintre cele mai romantice locuri din capitala Angliei şi unul dintre principalele atracţii turistice.  (VEZI ÎN GALERIE FOTO DE SUS)

falcaaaaaao

Patrick Kluivert a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din anii 90 şi chiar dacă pe vremea în care juca nu exista facebook-ul, olandezul e foarte activ şi acum pe reţelele de socializare. El a postat o poză cu soţia sa  Rossana Lima de Ziua Îndrăgostiţilor. (VEZI ÎN GALERIE FOTO DE SUS)

Patrick-kluivert

Mijlocaşul lui Genoa, Stefano Stuaro a avut una dintre cele mai creeative idei de Ziua Îndrăgostiţilor. El s-a sărutat cu iubita lui sub apă, poza fiind urcată pe o reţea de socializare. (VEZI ÎN GALERIE FOTO)

stefano

Sergio Ramos a ţinut şi el să le ureze fanilor Realului toate cele bune de Ziua Îndrăgostiţilor, însă a stîrnit invidia multor bărbaţi cu poza alături de iubita lui, Pilar Rubio, una dintre cele mai frumoase femei din Spania (VEZI ÎN GALERIE FOTO)

ramooos

Neymar a ales o abordare inedită, dar şi romantică pentru a-şi arăta dragostea pentru cei dragi. El botezat trandafiri cu numele fiecărei persoane dragi. VEZI VIDEO: 

Ronaldo, la cea mai tristă aniversare

Cristiano Ronaldo este probabil la cel mai trist Valentines Day! El s-a despărţit de curînd de frumoasa rusoiacă Irina Shayk după 4 ani de relaţie. Portughezul a avut meci azi, Real Madrid reuşind să învingă cu 2-0 pe Deportivo la Coruna, însă Ronaldo a avut o evoluţie dezamăgitoare, fiind huiduit de proprii suporteri.

În schimb, Irina Shayk pare să fi trecut peste despărţirea de Cristiano Ronaldo şi fiind întrebată de planurile despre ziua îndrăgostiţilor a declarat: “Voi petrece cu multă mîncare şi o sticlă scumpă de şampanie. Sînt rusoiacă şi îmi place şampania scumpă. Mai adaug o ciocolată şi un film bun şi voi avea o seară perfectă”, a declarat frumoasa rusoiacă care a adăugat că bărbatul pe care îl caută trebuie să fie “sincer”.

irina-pej

 TOATE FOTOGRAFIILE POT FI VĂZUTE ÎN GALERIE FOTO SUS ÎN ARTICOL!