Fotbal international

Super imagini cu Gabi Balint în Spania! Video de colecţie cu reuşitele din Primera Division

Gabi Balint este unul dintre cei mai cunoscuţi atacanţi români. După ce a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 şi a mai jucat o finală în 1989, Balint s-a transferat în Spania la...
30.09.2017 | 18:20
Super imagini cu Gabi Balint in Spania Video de colectie cu reusitele din Primera Division

Gabi Balint este unul dintre cei mai cunoscuţi atacanţi români. După ce a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 şi a mai jucat o finală în 1989, Balint s-a transferat în Spania la Burgos, în Primera Division.

În 1990, Gabi Balint a mers la Real Burgos, nou promovată în La Liga. Acesta a evoluat 3 sezone pentru echipa iberică, perioadă în care a marcat 28 de goluri, în 83 de jocuri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Balint a jucat la doar două echipe în carieră

Fostul internaţional a postat pe Facebook un filmuleţ din perioada în care a evoluat la Burgos, cu reuşitele sale din Primera Division. Steaua şi Burgos sunt singurele echipe de club la care a evoluat Gabi Balint în cariera sa de senior.

Pe când era junior Balint a jucat pentru Sângeorz-Băi, Luceafărul Bucureşti şi Gloria Bistriţa. A evoluat pentru Steaua timp de 10 ani şi pentru Burgos a evoluat 3 stagiuni. A evoluat un deceniu pentru echipa naţională, pentru care a adunat 34 de selecţii şi a marcat 14 goluri.

VEZI VIDEO: